Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdvujdfovndsj ns

Czy jestem nienormalna?? - brutalny seks...

Polecane posty

Gość jdvujdfovndsj ns
No nic, w takim razie pozostaje mi mieć nadzieję, że kiedyś będę miała okazję popróbować, że odważę się wyrazić te fantazje. A jeśli chodzi o przyczyny takich upodobań, nadal mnie to bardzo ciekawi i chyba zajrzę do jakiś mądrych książek z seksuologi/psychologi itd.

Gość estoy bien
To pozostajaca nadzieje mamy wspolna :P Choc jesli sie nie uda, to swiat mi sie nie zawali. Nic na sile. A to kwestia poznania sie odpowiednich osob. Jak cos znajdziesz na ten temat, to badz grzeczna dziewczynka i sie podziel :P A z opowiadan tematycznych, masz jakies ulubione?

Gość jdvujdfovndsj ns
Nie mam ulubionych, szczerze mówiąc nie często wracam po raz kolejny do jakiegoś opowiadania. Wolę poszukać innego :) Ale bardzo fajne są na stronce:dobraerotyka.pl w zakładce przemoc, polecam :) Daj znać czy Ci się spodobały!

Witam, zauważyłem ciekawą rozmowę, całej nie czytałem, ale jestem doswiadczonym masterem i twoje fantazje to nic nietypowego :)

Gość Przyczyny
Tak sobie myślę, że bycie zdominowaną jest takim dowodem dla kobiety, że jest z prawdziwym mężczyzną. Jeśli facet udowodni, że jest silniejszy od niej to znaczy, że jak będą mieli kłopoty poza sypialnią to kobieta wie, że to on stanie w ich obronie, a nie będzie musiała go chronić.

Gość jdvujdfovndsj ns
Tzn. że wiele kobiet tak ma? Czy też może wcale nie mało mężczyzn?

Gość jdvujdfovndsj ns
Ciekawa interpretacja... Może jest w tym jakiś element prawdy. Ale byłabym ostrożna w uznaniu tego za jedyną przyczynę i w przecenianiu tego związku przyczynowo - skutkowego. A to dlatego, że jak już zostało wcześniej powiedziane, bywa iż faceci na kierowniczych stanowiskach, a więc pewnie zaradni i umiejący walczyć i bronić, w łóżku chcą właśnie poczuć silę kobiety, być zdominowanymi. I na odwrót. Więc równie dobrze można postawić hipotezę, że jednak w łóżku chcemy odreagować codzienność czyli poczuć się inaczej niż na co dzień. To by się zgadzało o tyle, że życiu ja jestem zaradna. A jednak w łóżku chcę poczuć się bezbronną i słabą kobietką u boku silnego samca :)

To kwestia znalezienia odpowiedniego dominujacego mężczyzny. Jesli spotkasz swojego Pana, będziesz mu uległa nie tylko w łózku, ale we wszystkich aspektach zycia, choć dla innych będziesz samodzielna i zaradna

Gość jdvujdfovndsj ns
Hmm... trudno jest mi się z tym zgodzic szczerze mówiąc... należę do osób, które mają własne zdanie na wiele kwestii i raczej frustrowałoby mnie to, że nie mogę tego zdania wyrazić, że nie ma ono znaczenia, że nie zostanie nawet wysłuchane itd. Tak w ogóle, choć kręci mnie dominacja to nie podoba mi się mówienie do faceta Pan...

To jest tak jak ktos wczesniej wspomniał, mozesz spróbować i ....przekonac się, ze to nie dla Ciebie, lub ...... zanurzyc się w rozkoszy uległości po uszy :) i odkryc w sobie (tylko się nie obraź, ale uzywam zwrotów z mocno zaawansowanych układów) prawdziwa uległą suczkę

Gość estoy bien
Zerkne tam. Ale podejrzewam, ze jest to strona (tak nazwa mi sie kojarzy) na ktora swego czasu troche zagladalem i chetnie wracalem. Ale sprawdze, bo moze to nie to. Jak znajdziesz cos fajnego, to sie podziel.

Gość jdvujdfovndsj ns
Chciałabym a boję się... (spróbować... )

Ja również preferuję dominację psychiczną, działania fizyczne tylko ją materializują, pozwalaja "dotknąć". Byłem w zwiazku z kobietą skrajnie uległą we wszystkich aspektach życia. I uwierz, że to nie ja zrobiłem z niej sukę, tylko ją w niej pokazałem

Gość estoy bien
"Tak w ogóle, choć kręci mnie dominacja to nie podoba mi się mówienie do faceta Pan... ". To teraz takie totalnie "waniliowe" zadanko (bo w tzw. prawdziwej dominacji raczej pomysł absurdalny) - dziewczyno o bardzo skomplikowanym nicku :P - wymyśl jak zwracać się w takiej sytuacji do faceta, skoro nie Pan ;)

Gość jdvujdfovndsj ns
Hehe... no sama nie wiem, podejrzewam że emocje w danej konkretnej sytuacji, by mi podpowiedziały jak się zwracać. Ale Pan?? I to jeszcze z dużej litery?? :) A tak jeszcze mam pytanie do doświadczonego mastera. Mając takie upodobania, czy podnieca Cię także "zwykły" seks? Czyli bardzo czuły i delikatny? Zastanawiam się czy po prostu faceci, którzy lubią BDSM odczuwają także satysfakcję z seksu kiedy nie dominują.

Gość jdvujdfovndsj ns
Nie wiem dlaczego ale jakoś jestem przekonana, że taka skrajnie uległa kobieta z czasem się facetowi nudzi... jest fajnie tylko przez jakiś czas, nie na stałe... bo nie ma własnego zdania, bo nie można z nią porozmawiać na jakiś temat, no wieje nudą i tyle... mylę się? to musi być z czasem irytujące...

Gość jdvujdfovndsj ns
Estoy, jak coś znajdę fajnego to podeślę. Mam nadzieję, że znajdę ten wątek za jakiś czas :) I nie ukrywam, że liczę na wzajemność jak coś znajdziesz ciekawego :)

Gość estoy bien
Wątek możesz sobie dodać do "moich tematów" czy jak to się zwie na kafę. Mogę Ci podać adresik, co by powymieniać się recenzjami.

Zajrzałem tam i rzeczywiście to ta strona, o której myślałem. Trochę się zmieniła. Tak na szybko przeglądając, trochę grafomaństwa, ale da się wyłowić całkiem całkiem "kawałki".

Ooo, "lognąłem" się na czarno. Nawet nie zauważyłem Zatem, żeby nie robić zamieszania, którego i tak już narobiłem, oczywiście ja to pomarańcz powyżej :P

Gość jdvujdfovndsj ns
To może daj ten adresik :)

Gość jdvujdfovndsj ns
Coś błędny ten adres...

Gość jdvujdfovndsj ns
??????

Jak błędny. Oczywiście bez dziwnej końcówki br cinspire07@gmail.com Koci! Przyganiał garnuszek hmm, kubeczkowi. Plastikowemu w dodatku! Ale i tak miło Cię "widzieć" 🖐️

To forum wybitnie lubi dzisiaj dopisywać znacznik html'owy do mojego adresu. :P Oczywiście adres kończy się na .com, reszta to śmieci.