Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapsiajka

samotna matka

Polecane posty

Gość klapsiajka

czuje sie okropnie,beznajdziejnie... nie moge spać.... udaje przed całą rodziną,że wszystko po mnie spłynęło... musze się też trzymać dla córeczki, ale wieczory są najgorsze... macie jakies rady? jak sobie można pomóc?albo ile to będzie trwało? boże, jak można mieć dziecko inie być ze sobą... trzeba być na prawde silnym,żeby zdecydować się na taki krok,jeśli sie jest nieszczęśłiwym w związku,a ja choć nie byłam 100% szczęśliwa,to go kocham...i co mi przyszlo? :(

Gość dziwne dziwy
posłuchaj kochana po pierwsze nie wmawiaj sobie że byłaś w szczęsliwym związku, jeśli związek jest szczęsliwy,ma mocne solidne fundamenty,jest miłość i lojalnośc to nie dzieje się w nim nic takiego że się rozpada ! ja tez jestem po rozwodzie, i to przezemnie, moje dzieci długo mi wytykały ich krzywdę,ex kopał doły tak wielkie że można by trumne zakopać, było naprawdę ciężko, dziś po latach cały ten wulkan nieco ochłonął ale powiem ci , że gdybym miała byc z kim kto mnie nie kocha,nie sznuje,nie jest moim wsparciem zrobiłabym to jeszcze raz, nie warto marnować zycia na bycie z byle kim, wiem...teraz jest cięzko, mina lata zanim się dźwigniesz ale pamiętaj że słońce wzejdzie, że warto się przemęczyć, to kształtuje charakter, głowa do góry i do przodu ! najgorzej jest pokazać facetowi że jest o krok do przodu, zachowuj się tak by go szlak trafił, niech wie że jestes kimś i z toba się nie zadziera!