Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddddddd

jak można takie chamstwo komuś zrobić?

Polecane posty

Gość zoom a
pamiętaj że jesteś mądrzejsza od nich. I więcej osiągniesz w życiu. Ja ci powiem tak nie mam przyjaciół mam tylko koleżanki i moją miłość życia. Tak szczerze mogę powiedzieć że mam tylko jego. U nas w domu też bywała bieda mimo tego że się śmiali miałam ich gdzieś. Tak naprawdę to teraz ja mam powody żeby się z nich śmiać ale jestem cywilizowana w porównaniu do nich

Gość Lisavietta
powiem na ten topik tylko tyle - ludzie karleją intelektualnie, a ty autorko trafiłaś w odpowiednie miejsce dla siebie, bo również karłem intelektualnym jesteś

Gość Lisavietta
"pamiętaj że jesteś mądrzejsza od nich. I więcej osiągniesz w życiu" jasne, przecież ta idiotka tak się bulwersuje, że topik założyła tutaj ja bym w życiu takiej głupoty nie wydumała a gdyby to była sytuacja rzeczywista nie poświęciłabym jej nawet myśli nie mówiąc o zakładaniu topiku wszyscyście karły intelektualne

Gość Arafuras
MoglAs jej nic nie dawać i byłaby glodna :)

Gość zoom a
biedny zawsze osiągnie w życiu więcej. Założyła bo chce się pochwalić takimi szamatami. Takie tylko Tepic

Gość Anulkaaaaaaggg
Nie przejmuj się tą dziewczyną, kiedyś to obróci się przeciwko niej. Ja pochodzę z dobrze usytuowanej rodziny i pomimo tego lubię turystyczną i nie widzę w tym nic dziwnego - każdy może jeść na co ma ochotę. Jestem ciekawa co tamta robi sobie do pracy jeść... Nie przejmuj się takimi ludźmi, oni niestety nie znikną. Głowa do góry, zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy z kim normalnie porozmawiasz i zrozumie Twoją sytuacje. Ja np jak patrzę na moje koleżanki to ręce mi opadają co one wyczyniają. Każdy tylko leci na faceta z grubym portfelem a biedniejszych wyśmiewają bądź wykorzystują a ja tak nie potrafię. Nigdy nie byłam z bogatszym facetem od siebie, zawsze trafiałam na biedniejszych i nie robiłam z tego żadnej afery. Człowieka kocha się za to jakim jest a nie za zawartość portfela. To jest przykro co w dzisiejszych czasach się dzieje z ludźmi :(

Gość ddddddddddddddddddddddd
zakładając ten topik chciałam zobaczyć jaka będzie odezwa w społeczeństwie