Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę po prostu

Okropne święta

Polecane posty

Gość nie chcę po prostu

Nie mam w ogóle ochoty na święta. Pogorszyła mi się sytuacja finansowa, miałam jakąś depresję- mniej pracowałam, żyłam w oszczędności, mój facet też mnie zaczął zarabiać. I nagle stał się grudzień. Za 12 dni wigilia, a my nie mamy prezentów, nie mamy nic kupione. w tym tygodniu musimy zapłacić 1200 zł za mieszkanie (wynajem), trzeba też zarobić na inne rachunki- on ma tygodniówki, ja dochody nieregularne. Gdybym wcześniej się spięła to byłoby lepiej. A nie jest. Mamy tez zaklepane miejsca na sylwestra- teraz trzeba zapłacić 500 zł. Nie mogę się zmusić do tego, by pracować. Jakiś kompletny leń. Nie wiem co mi jest. Sądzę, że moze wte parę dni bym zarobiła tyle, ile potzreba (choć nadzieja to matka głupich), ale żeby zacząć zarabiać muszę posprzątać dom (robię tipsy w domu) i ogranąć siebie- włosów nie myłam od tygodnia. Przydałby mi się porządny kop do życia. Jakaś energia.

Gość ja-z-kafeeeee
Mam pomysł na prezent darmowy. Ty mu zrobisz loda a on Ci wyliże szparke.

Gość mowie wam
Włacz fajna energiczna muzyke, wykap sie i posprzataj.

Gość nie chcę po prostu
Bardzo zabawne. Nie chodzi o prezenty dla nas. Musimy kupić coś dla jego rodziców- święta spędzamy u nich. Ja muszę kupić coś dla chrześnicy i dwójki jej rodzeństwa- przecież nie pojawię się z prezentem tylko dla niej. Masakra po prostu.

Gość huehue huehh
Jak się ma takie zobowiązania albo perspektywę bezprezentowych czy bezjedzeniowych świąt, to nie bukuje się sylwestra za 5 stów :o 🖐️

Gość kamilllka
To na prezenty kup tylko słodycze i tyle

Gość nie chcę po prostu
jak zaklepywaliśmy sylwestra to była inna sytuacja, pogorszyło się w listopadzie, myślałam, że wyjdziemy na prostą, a tu jest tylko gorzej

Gość nie chcę po prostu
na jedzenie mamy pieniądze, męczą mnie te prezenty- słodycze to też ładnych parę dych- muszę zrobić dla 3 dzieci.

Gość przelot_em
Jesteś po prostu rozleniwionym pustym krówskiem. Nie dość, że ktoś z dobroci serca zaprosił Cię na świeta, gdzie tylko przyniesiesz swoje wygodne dupsko to jeszcze marudzisz, bo ci się nie chce popracować na te nędzne prezenty, którymi niby chcesz obdarować zapraszających.

Gość huehue huehh
Odwołaj sylwestra i będziesz miała na prezenty? :o Rusz dupsko, popracuj i będziesz miała na prezenty? :o Niech twój facet weźmie dodatkowy etat przed świętami i będzie na prezenty? :o