Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evri tajm

CO O TYM myślicie!!!!!???????

Polecane posty

Gość evri tajm

czy jesli facet mowi kobiecie ze np ladnie wyglada,albo ma cos ladnego na sobie,albo zauwaza zmiany w wygladzie to znaczy ze kobieta mu sie podoba??

Gość to znaczy że
chce jej posłodzić i nic więcej!

Gość evri tajm
hej no!!! ktos sie wypowie??

Gość janusz2008
TO znaczy ze jest paszczur i wreszcie cos z soba zrobila zeby ludzi nie straszyc

Gość evri tajm
prosze no!!! pomozcie doswiadczen bo nie wiem co myslec

Gość janusz2008
mysl co chcesz z gowna bata nie ukrecisz

Gość Eleeena
ja mysle, ze kobieta mu sie podoba.Niekoniecznie ma czyste intencje , moze chce cos ugrac dla siebie :-P , ale zdecydowanie zwrocil na nia uwage.

Często jest to tani i wydajny słodzik nie wymagający wysiłku ale za to przynoszący korzyści jakie w danej chwili chce osiągnąć. Poza tym komplementy to dobra forma utrzymywania kobiety w przeczuciu że skoro je słyszy to znaczy iż osoba z ust których to płynie jest zainteresowana nią w takim samym stopniu jak zawsze. Mężczyźni nie mają wyrafinowanego gustu względem mody a kobiety... cóż prócz przypadków gdy niczego na sobie nie mają zazwyczaj dobrze i ładnie wyglądają, i komplement to stwierdzenie oczywistości.

Gość evri tajm
Mellygion--- podoba mi sie sformułowanie tani i wydajny słodzik foka88---Widzisz komplement zadziałał bo zaczęłaś się zastanawiać --- bardzo dobre spostrzezenie.czyli jednym zdaniem -- faceci prawia komplementy zeby osiagnac jakis cel?? sa zawsze interesowni??

Gość evri tajm
czyli moglam mu wpasc w oko ale nic ode mnie nie chce bo slodzi mi tylko zeby osiagnac jakis cel??

Gość evri tajm
hop hop?? ktoś jeszcze coś napisze? liczę na Was :P

ja zawsze tak mówie komus kto wyglada na codzien niezbyt dobrze, a pewnego dnia zaklada cos innego i wyglada lepiej, nie mowie juz super, ale lepiej i w ten sposob daje do zrozumienia zeby ta osoba czesciej to ubierala, czy tak sie czesala.

Gość vezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
widzisz, komplement dzial jak lep na muchy.lubimy gdy nam ktos slodzi

Gość akabarbiette
jak ci tak kobieta mówi to jakichś głupich podejrzeń nie masz a facet to co? miły nie może być. Pewnie jesteś brzydka i się tym jarasz albo ci na nim zależy i chcesz znaleźć na siłe dowód że jemu też może zależy. o co tu pytać? nie rozumiem? albo jak ktoś napisał że coś w sobie zmieniłaś na lepsze i poprostu miał zaskoczenie że mozesz lepiej wyglądać

Gość evri tajm
sama nie wiem czego chce... jestem od niegow w pewien sposob zalezna. on nie musialby mi slodzic, bo ja nic mu nie moge dac w sensie np. materialnym. dlatego sie zastanawialam, czy nie dopisuje sobie czegos.ale chyba tak jak piszecie są to komplementy i facetowi o cos chodzi.