Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Honest

Czy miec jakas nadzeje?

Polecane posty

Gość Honest

Witam mam problem z moim bylych chlopakiem. Z P. bylismy 7 miesiecy, on dal mi sile na to abym przerwala trwajacy 2,5 roku toksyczny zwiazek z D.P. byl przy mnie i pomagal mi przez ten caly czas gdy D.nachodzil i grozil mi.Cala ta sytuacja bardzo zblizyla nas do siebie i zostalismy para.Zwierzyl mi sie ze mial problemy z zaangazowaniem, spowodowane bylo to tym iz w przeszlosci zostawily go dwie dziewczyny, ktore bardzo kochal w dosc chamski i perfidny sposob.Z jedna jak i z druga byl krotko, ale to wystarczylo zeby obdarzyl je tak silnym uczuciem.Przezyl to bardzo, w pozniejszych zwiazkach angazowal sie, ale po jakims czasie( miesiacu, dwoch) to slablo i odchodzil. Mnie zapewnial odrazu ze ze mna jest inaczej bo nie spotkal jeszcze takiej wyjatkowej dziewczyny.Po trzech miesiacach od tej rozmowy przedstawil mnie swojej rodzinie, bardzo mnie polubili.Pod koniec pazdziernika gdy pojechalam do niego, wyznal mi, ze chcialbybyc ze mna, ale nie jest pewny co tak naprawde do mnie czuje, powiedzial ze ze ma w sobie bolkade ktora nie pozwala mu w zaangazowac ze w 100%.Prosil bym dala mu tydzien czasu na przemyslenie.Po tygodniu zdania nie zmienil, powiedzal ze musi troche odpoczac, uporzadkowac sobie to wszystko. Bardzo przezylam to rozstanie, ale nie narzucalam sie mu.Od tego czasu minely dwa miesiace nie pisalismy przez pewniem czas do siebie i mozliwe ze potrwaloby to do tej pory, gdyby nie to ze w czasie trwania naszego zwiazku P zalatwil mi korki u swojega szfagra.Pojechalam kilka razy na korki z poczatku rozmowa nam sie nie kleila, ale pozniej juz bylo coraz lepiej. Ostatnio zaczal pisac do mnie na gadu, wypytuje sie czy sie z kims spotykam, bardzo sie mna interesuje, sam nawet chcal mi pomoc z D. ktory dal o sobie znac. To badzo dobry chlopak moze rzeczywiscie musi sobie to poukladac sama juz nie wiem co mam o tym myslec.A Wy co o tym sadzicie? Zaznacze ze ja ma 19 lat a on 23 lata.Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować