Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanders30

Zdrada kontrolowana. Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Sanders30

Czy gdybyście z jakiegoś powodu przez dłuższy czas nie mogły uprawiać seksu ze swoim facetem (np z powodu gojenia ran po trudnym porodzie) to czy dopuściłybyście możliwość, aby wasz facet wziął sobie na układ sponsorski dziewczynę na czas waszej niedyspozycji? Oczywiście poznałybyście ją, dziewczyna zrobiłaby wszystkie odpowiednie badania czy jest zdrowa, więc nie byłoby ryzyka przywleczenia jakiegoś choróbska. W skrajnych sytuacjach mogłybyście nawet podglądać partnera w sypialni. Co o tym myślicie?

Gość niealenia
Sanders30---Nie poszłabym na żaden układ.Tym bardziej sponsorowany. Jeżeli mój facet potrzebowałby seksu,a ja nie mogłabym go w żaden sposób zaspokoić,to wolałabym aby znalazł sobie jakąś kochankę,za darmo,oby tylko bachora nie zmajstrował,choroby nie przyniósł,kasy nie wydał,i abym o tym nie wiedziała. I nigdy bym nie chciała oglądac mojego faceta w czasie posuwania,lizania innej kobiety. Nie jestem o niego już zazdrosna,ale mój facet jest mój,więc wara mi od niego. Co oczy nie widzą,tego sercu nie żal. Taka samo nie chciałabym aby mój facet wiedział o tym,że go zdradzam i nie chciałabym aby oglądał mnie z innym.

Dla mnie to chory układ. A twój facet to już taka dupa wołowa,że musi płacić za sex?

Gość fokaaa
moze juz lepiej zeby walil sobie konika w kibelku

to chyba jeden z najbardziej głupich i chorych pomysłów na jaki mógł wpaść facet:P:P:P, nie poszanowanie drugiej osoby , co innego jest ukryta zdrada czy kochanka, kobieta która sie zgodzi na taki układ to albo nie kocha swojego faceta i jest jej to obojętne, albo takie zabawy ją interesują i może zaproponuje kiedyś zmianę ról,

dla mnie to chore to przez te 6tygodni umrze? co ty masz za faceta że najwazniejszy jest dla niego sex ...i jest skłonny cię zdradzić tylko po to żeby czuć się zaspokojny a może mu to nawet na rękę bo ma dośc bzykania się z toba ,współczuję i nie wyobrażam sobie takie cos tolerować

Gość Sanders30
Płacisz to wymagasz .. jak sobie wyobrażasz, że facet poznaje w barze jakąś laskę i mówi jej "zrób badania kochanie zanim cię bzyknę bo nie chce mieć hiva" .. za długo by to trwało. A tak bierze sobie utrzymankę, której z góry mówi "ty chcesz pieniądze, ja chcę ciebie nagą i chętną, ale dla bezpieczeństwa musisz zrobić sobie test" Lepszy płatny układ i pewny niż darmowy i gówniany.

Gość Sanders30
Jennifer, ale ja jestem facetem :P

ale on chyba cię nie kocha :( skoro nie jest w stanie się pohamować... przecież dzieje się tak, dlatego, że urodziłaś mu dziecko. 9 mies ciąży, poród, teraz opieka nad maluchem, to dla nas kobiet- mam też dużo wyrzeczeń, więc jeśli on nie może się powstrzymać, a inne formy zadowalania (przez siebie, bądź ciebie) mu nie wystarczają, to niech wraca do mamusi - moje zdanie!!!

Gość niealenia
Sanders30 ale co to za seks jak za niego sie płaci. A i kochankę/nka też można poprosić o pokazanie aktualnych badań na HIV,choroby weneryczne i żółtaczki.

Gość gvuhbhb
Współczesne kobiety są jak psy ogrodnika, same nie zjedzą a drugiej nie dadzą

Gość Sanders30
Seks za który się nie płaci jest przeważnie gorszy od tego za który się płaci. Dlaczego? Bo jak płacisz to możesz stawiać wymagania. A jak nie płacisz to musisz się starać, bo to od ciebie wymagają. Poza tym starać się o inną kobietę jest nie fair w stosunku do rannej żony. Idąc na układ zależność jest zrozumiała (finanse/seks) .. Znajdując kochankę po pewnym czasie dochodzi do dziwnych schizów (szantaże, groźby, stawianie przed potrzebą dokonania wyboru z którą kobietą chcę być, zemsta tej którą odrzucę, etc.)

Gość eeeejjjj spokojnie
A co byś powiedział, żeby twoja żona, mając dość twojej bezradności w łóżku i dość wiecznego udawania orgazmów znalazła sobie kochanka, zajebistego ogiera, z którym mogłaby wspinać się na erotyczne wzgórza rozkoszy. A ty nawet mógłbyś popatrzyć jak ją posuwa.

sanders, to faktycznie głupi jesteś jak but (jak poprzedniczka pozwoliła sobie napisać...) ja myślałam, że to kobieta się pyta, bo jej męża szkoda, a to facet szuka sobie usprawiedliwienia dla skoku w bok! i cytując ciebie "W skrajnych sytuacjach mogłybyście nawet podglądać partnera w sypialni.", to wyobrażasz sobie, że twojej obolałej, zmęczonej żonie z dzieckiem na rękach sprawi to przyjemność?!? masakra!

gdybym była po porodzie i nie mogla uprawiać tardycyjnego seksu z mezem(jest jeszcze oral peting) i on zaproponowalby mi cos takiego...zgodzilabym sie jak najszybciej doszła do formy,zadbala o dowody "tej transakcji" pozniej powiedzialabym ,ze tez mi sie cos nalezy i teraz ja znajde sobie mega przystojniaka na bzykanko:) nastepnie znalazlabym prawnika i zlozyla pozew rozwodowy a facetowi wystawila walizki za drzwi

Gość absolutely not
Nie, nie ma takiej możliwości, żebym się na coś takiego zgodziła.

Gość niealenia
Sanders30 Jeżeli już tak się upierasz przy tym płatnym seksie,to ja bym na miejscu takiego faceta chodziła do agencji i wydawała kasę na różne kobiety,a nie tylko na jedną:-) Po co płacic kobiecie za seks i mieć tylko ja,jak można co 3 dni miec inną dupę.

Sanders, a gdyby żona zażądała podobnego układu zgodziłbyś się? Ja będąc twoją żoną zażądałabym tego na piśmie( tak na wypadek, gdybyś kiedyś chciał w sądzie udowodnić jej zdradę). Dla mnie wasze małżeństwo nie ma przyszłości.

Gość Sanders30
agencja wykluczona :P Btw moja żona też była kiedyś ze mną w układzie. Sponsorowałem ją przez studia. Liczę że jest bardziej tolerancyjna od was. Z drugiej strony nie chcę jej zranić, dlatego pomysł najpierw trafił do dyskusji tutaj :P

Gość niealenia
Sanders30 AAAAAA,to Twoja ż ona była dziwką :-) no to teraz rozumiem :-)

hmmm....jesli jest z Toba dla kasy to pewnie sie zgodzi ale nie pozwoli zeby ta dziewczyna byla lepsza od niej zaszla z Toba w ciaze wiec niejako udalo sie jej z ukladu sponsorskiego zagoscic na dluzej w Twoim zyciu i na pewno zrobi wszystko zebys tak latwo z niej nie zrezygnowal wiec kto wie

Gość absolutely not
Ale w takim wypadku zgodzi się wbrew sobie. A i tak ją to zaboli i będzie bolało. I relacje mogą się po czymś takim zmienić na gorsze.

Gość Sanders30
Bez podtekstów proszę. Dziecko było w 100% zaplanowane, a nie jakieś tam wpadki, podchody, szantaże. I urodziło się dwa i pół roku po ślubie. Niestety poród był trudny i moją żonę musieli "naciąć" Gojenie i rehabilitacja potrwają jakieś 3-4 miesiące, a potem kto wie czy nie będzie miała jakiegoś zabiegu poprawkowego. Ona ma fioła na punkcie swojego wyglądu i nie chce mieć tam blizn .. To może oznaczać przerwę w seksie nawet na rok, więc sprawa jest poważna ..

Gość niealenia
Sanders30 No coż,masz żone,która była kurwą i tyle :-)