Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanders30

Zdrada kontrolowana. Pytanie do kobiet

Polecane posty

teraz juz wiem ,ze prowokujesz ,ja tez bylam nacieta przy porodzie ,rodzilam 24 godz dziecko wazylo 4 kg i oprocz naciecia i tak peklam bez zadnego problemu po 6 tyg moglam wspolzyc,zielone swiatlo bylo juz po 5 tyg ale sie balam wiec nie pieprz mi tu o roku przerwy a przez mc czy 6 tyg mozecie sobie okazywac milosc w inny sposob skoro slub dziecko wszystko bylo zaplanowane to kochasz ja i skoro dziecko jest Wasze wspolne to moze Ty tez sie poswiec troche i tak miely Cie trudy porodu nie Ciebie boli a tylko swedzi w gaciach wiec moze wez zajmij sie wiecej dzieckiem niech sobie zona odpocznie to szybciej do siebie dojdzie a Tobie nie bedzie odpierdzielalo na punkcie seksu jak sie zmeczysz":p

Sanders30 twoje tłumaczenie jest jałowe,i co jakby przerwa w sexie była dłuższa korona ci z głowy spadnie?co za debil

Gość Sanders30
Mówisz jakby wszystkie kobiety były takie same, ale jednak nacięcie nacięciu nie równe. Jedne dziewczyny były mniej ciasne i nacięcie miały niewielkie, inne wręcz odwrotnie .. jedne szybciej się goją, inne wolniej. Nie możesz wszystkich przypadków sprowadzać do swojego.

Gość Sanders30
Lubię seks, a niewinność straciłem w dość późnym wieku, więc kolejne przestoje, brak korzystania z życia pełnymi garściami jest mi nie w smak. Inni jakoś nie mają takich problemów. Korzystają z życia ile wlezie już od szkoły podstawowej. Liczyłem, że po studiach odrobię stracony czas, a tu nagle muszę zmuszać się do abstynencji. To jest nie fair.

Gość atrakcyjna*pani*psycholog
wiesz co zal mi Cie, żal mi dziecka i zony... jakbys naprawde kochal swoja kobiete poczekalbys... sama urodzilam dziecko pare miesiecy temu, mialam miesiac abstynencji,okazywalismy sobie milosc w inny sposob, w onny sposob go zaspokajałam... a To co ty piszesz przeswiadcza mnie i inne kobiety w przekonaniu ze jestes zwykla meska swinia, ba, meska dziwka;) gratuluje

nie ma opcji zeby goilo sie naciecie przez rok,nie wmawiaj mi glupot... chyba ,ze chcesz zrobic z siebie ofiare jakis Ty biedny rok bez seksu:o nie rozumiem Twojego podejscia ,egoizmu i jeszcze prob usprawiedliwienia sie:o nie piszesz nic o swojej zonie oprocz tego ,ze byla dziwka ..moze miedzy Wami jest uklad ,ze zgadzacie sie na zdrady itd wiec nie wiem po co nas pytasz? no i nie napisałes jakbys zareagował w druga strone gdyby Twoja zona chciala zrobic cos takiego?bo jest opcja ,ze bedzie za ..dla swietego spokoju.. nie jestem swieta ..mam swoje za uszami ale to wydaje sie chore

mam nadzieje ,ze to 30 to nie Twoj wiek?:O jesli masz ok 70 lat to tak zrob to korzystaj ile wlezie bo nie wiadomo czy za rok bedziesz jeszcze mogl

wasze malzenstwo nie przetrwa, Ale widac ze masz jebniete podejscie do zycia;/ skoro ze swojej zony miales najpierw dziwke, to bauczyles sie po prostu takiego taniego cwaniactwa i braku szacunku do siebie, do Dziecka i co najwazniejsze do zony.A o tym ze nie szanujesz swojego malzenstwa to juz nie bede sie rozpisywac;) swedzi cie?to sie podrap po tych zapchlonych jajach

Gość madzia z aaaaaaap
hahahahaha rozjebałeś mnie tym tematem :D:D:D:D:D W życiu bym nie zgodziła się na taki układ. Kopa w dupę i spieprzaj dziadu jak nie możesz 6 tyg bez spuszczania wytrzymać ! Nawet jeśli cipka pokiereszowana porodem to przecież są jeszcze usta i dłonie :P Ale jeśli by mi facet zaproponował sponsorowany sex na ten czas to normalnie odgryzłabym mu ptaka :D:D:D

Nawet jakbym rok miała być chora to bym się na taki układ nie zgodziła. Nie chce mu się czekać, niech spada. Co to za człowiek który myśli tylko o własnej dupie?

Gość pamarańcza pamaranczkowa 5
Ja miałam ciężki poród bo dziecko było duże. Nacianali mi krocze i na dodatek popękałam w środku więc masę szwów miałam założonych ! I co ?? i po 6 tygodniach już mogłam się kochać z Mężem ! A nawet jakbym i pół roku nie mogła się kochać to są inne sposoby ! Także nie pierdziel o 3-4 miesiącach abstynencji.. Ty chyba szukasz wymówki na sok w bok.

i co z tego?! do cholery jasnej masz zone bo ją kochasz a jak nie moze sie bzykac po porodzie przez kilka miesiecy to juz biedny mezus musi miec laske ŻAŁOSNE!!!

Gość w z;xlkjdgkn.mzs.,hegn
Szkoda mi Ciebie bardzo... Myślisz tylko fiutem... I Ty kochasz swoją kobietę, dziecko ??? zboczuchu Ty...

najlepsze jest pierniczenie tego kapcia ze przez rok nie bedzie mogl;D masakra;) szukasz zrozumienia tutaj i rozgrzeszenia co do swojego skoku w bok, ale tutaj nikt nie zrozumie twoich burdelowskich wymiocin;)

Gość w z;xlkjdgkn.mzs.,hegn
A teraz wyobraź sobie, że miałeś wypadek. Przez rok leżysz sparaliżowany. Wynajmujesz faceta z agencji mi dobrze zaspokajał twoją żonę bo twój ptaszek do niczego się nie nadaje... Wyobraź sobie jak jej dobrze, jak bezkarnie może Cię zdradzać za twoim pozwoleniem. Gościu funduje jej mega orgazmy bo zna się na rzeczy. Potem Ty zdrowiejesz ale twoja żona przyzwyczajona do takich uniesień po prostu nudzi się z tobą w łóżku.. I już CIę zdradza za twoimi plecami... :P Dobrze CI ?

Gość SamotnyLat27
Trzymaj się żony Sanders jeśli jest taka ładna. Czasami warto pocierpieć. Sorry, ale żyjemy w czasach szkół podrywu i wszechobecnego sponsoringu. Ładne dziewczyny to towar deficytowy, a w Polsce już bardzo ciężko dostępny. Od wejścia do unii wiele atrakcyjnych polek wyjechało i niestety są już poza zasięgiem. O te które zostały toczy się zażarta walka. Wam to się podoba, ale nam facetom nie jest do śmiechu. Ci którzy przegrywają kończą na torach z depresją, lub siedzą w więzieniu za gwałt.

Gość w z;xlkjdgkn.mzs.,heg
Tylko facet mógłby wpaść na taki pomysł... No ja nie mogę :D:D:D:D

Jakby na taki pomysł wpadła kobieta, to byłaby kurwą i szmatą. A facet szuka poparcia, a jesli go nie ma to i tak czuje się rozgrzeszony

Gość meggmm
wiesz do tej pory nie sądziłam że facet to aż taki chory człek.... twoja ,, zona"

Gość meggmm
urwało mi wypowiedz ale teraz powiem krótko IDZ SIĘ LECZYĆ.... jak moj facet by cos takiego zapronowal to bym go wysmiala i kazala sie przebadac a jak to by nie pomogło to bym kazala mu szukac szczescie gdzies indziej

Gość Sanders30
Kobiety nie potrzebują faceta do seksu, wystarczy im dobry wibrator lub inna kobieta, koleżanka do zabaw łóżkowych. Akurat koleżanki mojej żony są chyba dość blisko ze sobą bo zawsze się całują w policzek na powitanie. Trudno mi ocenić co robią podczas babskich wieczorów, wypadów na miasto etc. (chociaż co do wypadów to jestem spokojny bo zawsze mi później Aga zawraca głowę tym co kupiła i czy jest jej w tym ładnie etc. - koszmar każdego faceta - ciuchy i buty) Nasz abstynencja trwa już 3 miesiące (poród był dwa tygodnie temu) Jak żonie urósł brzuszek to nagle stała się bardzo niedotykalska, nawet spaliśmy osobno. Więc nie mów mi o 6 tygodniach bez seksu bo ja już doliczyłem się 14. Jeśli mówiąc "inne sposoby na zaspokojenie faceta" miałaś na myśli seks oralny to wiedz, że nie lubię lodów. To obrzydliwe. Nawet sobie nie wyobrażam, że niektóre kobiety mogą to lubić. Prędzej już seks analny, ale teraz na pewno nie wyjdę z taką propozycją. Układ sponsorowany z inną dziewczyną rozwiązałby wszystkie frustracje. Dlaczego uważacie, że moja żona nie mogłaby jej polubić? Przecież małżeństwa z pewnym stażem często żeby urozmaicić współżycie wpuszczają do sypialni trzecią osobę .. Na koniec odpowiedź dla Pani która pytała się czy ja bym poszedł na taki układ - skoro ja w tym związku zarabiam to dlaczego w ogóle mam to rozpatrywać?

Gość annnnaaa987665555
moj ex maz byl taki ,,otwarty,, w sprawach platnego sexu,wogole byl otwarty na wszystko,trojkaty,brak zazdrosci w zwiazku,jako mloda panienka myslalam ze to jest cool,dzis widze ze mial poprostu problemy emocjonalne,a przedewszystkim problem z tym zeby prowadzic zdrowe norlamne zycie sexualne,problemy ze wzwodem ,podniecal go jedynie jego fetysz,udawal i stwarzal pozy wysublimowanego kochanka,znajacego sie na rzeczy konesera..a tak naprawde byl polimpotentem ktorego krecily wylacznie ciagle zmiany partnerek,obowiazkowo sex w mega wyuzdanych przebraniach,koronkach itp...bo w innym przypadku byul niezdolny do wspolzycia i nie mial wogole popedu....mysle ze za kazdym takim skrzywieniem i durnymi pomyslami kryje sie zwykla niemoc i powazne odstepstwa od normy.....................................................................pozniej poznalam ogiera ktorego krecilam nawet wtedy gdy bylam ubrana w t-shirt:))))

Kobiety nie potrzebują faceta do seksu, wystarczy im dobry wibrator lub inna kobieta, koleżanka do zabaw łóżkowych Nieeee ?? Ciekawe... A Wy potrzebujecie kobietę ?? W sex szopach oprócz wibratorów są też dmuchane lale i sztuczne cipki :D:D

Sanders30 Czytam Twoje "mądrości" i wiem jedno: o kobietach , seksie wiesz tyle co ja o balecie:D Zastanawiam sie tylko co w takim emocjonalnym , moralnym i intelektualnym dnie zainteresowało Twoją żonę?Albo jesteś zajebiscie przystojny albo bogaty. Tertium non datur 🖐️

Niby wiem, że temat jest prowokacją, ale z drugiej strony na czym to polega, że niektórzy mężczyźni nie mogą wytrzymać paru miesięcy?

A może najpierw spróbowałbyś odciążyć żonę w opiece na dzieckiem ? Poflirtował z nią, sypnął komplementami, przytulił. Powiedział jak Ci brakuje bliskości... A nie od razu jakaś dziwka z agencji

hmmm masz racje, kobiety calujac sie w policzek sa lesbijkami\ koles wez nie zasmiecaj kafeterii swoimui rzygami z dupy wzietymi, idz sie rypac nawet do zoo nawet na lake z krowa czy na pastwisko, mam nadziieje ze corki nie masz jedynie ... zap[ytaj swojej zony co sadzi o tym pomysle i potem napisz. Choc ja uwazam ze Ty wcale nie zamierzasz jej pytac, ba, juz podjales decyzje

Gość absolutely not
Myślę, że to nie prowokacja. Niestety ale znałam faceta o identycznych poglądach, święcie przekonanego o swoich racjach.