Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannika

DLACZEGO jak ktos ma wiecej niz trojke dzieci

Polecane posty

wannika skąd ty możesz wiedzieć jaka jest moja córka?nie znasz jej,nawet nie widziałaś więc nie krytykuj

Gość wannika
Robwalka domyslam sie ty tez mnie nie znasz a oceniasz :)

Gość ja tak nie uważam, jeśli kogos
stać to może mieć i nawet 7 dzieci. Ale tacy co do gara włożyć nie mają, cisną się w klitce w jednym pokoju u rodziców, nie mają na podstawowe rzeczy dla dzieci to już jest patologia i niestety bardzo często się taka zdarza :o

wannika bo twoje podejście jest chore,sama jesteś egoistką nastawioną na rozmnażanie do bólu,nie patrząc czy cię będzie na to stać?czy czasy nie będą jeszcze gorsze?choć gorzej już chyba nie będzie-zadałam tobie pytanie-czy masz choć jedno dziecko?

Gość Ląka mnie podnieca
hajwzniejsze wiedzieć ile ich masz reszta się nie liczy zawsze coś przyniosa do domu

Ja tak o nikim nie myślę, dopóki nie zaczyna przy mnie narzekać że moje jedno dziecko albo czyjeś ma coś tam a jego na to nie stać i że każdemu dziecku sie to samo należy itd :o Tak jakby to była czyjaś wina że ktoś sobie narobił więcej dzieci niz jest w stanie utrzymać. W ogóle uważam że jeśli kogoś stać i chce to super że ma taką rodziną o jakiej sobie marzył bo niby czemu nie :)

Gość zgrabna dupcia
robwalka taś, taś pelikanku :D

Gość wannika
tak racja, tylko ze muzulmanie nie maja sredniej 5 dzieci,tylko 3 nei przesadzaj, a niemcy niedlugo wamra, i polska tez jak tak bedzie. W Niemczech kobiety decyduja sie na pierwsze dziecko, jesli sie wogole zdecyduja w wieku 30-35 lat ,a potem sie dziwia ze trudno zajsc w ciaze

Gość wannika
nie ja nie mam dzieci :) jeszcze nie