Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaj

podklad lirene citty mat, jaki inny?

Polecane posty

Gość pytajacaaaj

Witam wszystkich, dotychczas uzywałam tylko podkładu lirene ( szare opakowanie z pompką) nie mam zarzutów, natomiast czegoś mi brakuje chętnie wyprobowałabym czegoś innego. A że pieniedzy nie mam na tyle dużo żeby sobie testować jaki mi wpadnie w ręcę, tak proszę o porade. Może ktoś zastąpił lirene na inny i jest zadowolony? Szukam podkładu który dobrze kryje i matuje. Mam cere mieszaną. Pozdrawiam

ja tez używałam tego podkładu, i trochę mnie on denerwuje z tym że jest taki... gęsty? nie wiem jak to określić. Ale jednocześnie, do cery problemowej to najlepszy podkład jaki miałam i dzięki temu że jest taki gęsty to dobrze kryje. Od kiedy mam dobrą cerę wole podkłady bardziej lekkie, polecam maybelline affinitone. A i ja jak zawsze chcę kupić jakiś nowy kosmetyk tylko nie wiem ktory jest dobry to polecam wejsc na kafeterii w DAMSKĄ TOREBKĘ i czytać opinie pod recenzjami :)

Gość pytajacaaaj
Fakt jest gęsty, ale to mi akurat nie przeszkadza, dobrze się rozprowadza na twarzy. Chcialabym jakiś taki podklad że buzia bylaby super gładziutka, bynajmniej na taką wyglądała. Słyszałam dużo dobrych opini o podkladach maybelline... może się skuszę.. :)