Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikitaaaaaaa

Jakaś ozdoba na ścianę POMYSŁY

Polecane posty

Gość gość
Jak chcesz coś efektownego i nietypowego, proponuje wykonanie malowania muralu. Są to piękne obrazy wykonane bezpośrednio na ścianie. Naprawdę niesamowity efekt! U mnie robiła ta firma www.remodern.eu , którą gorąco polecam : ) Może zapłacisz trochę więcej, ale zdecydowanie warto!

Gość gość
Jak Jesteś wsc****a to zajrzyj do sąsiada i odgap od nich i wpieraj wszystkim ze to twój pomysł, są takie bezguscia co tak robią.

Gość gość
3 dniowe majty własne, psy się zlecą będzie ciekawie i z dreszczykiem nigdy nie wiadomo co się wydarzy, jaki zbok się ujawni którego matka ziemia nosić musi,no ale trzeba mieć fantazyje i może być bez ramek,to zawsze wróży szersze horyzonty!!

Gość Nost
Mam do zaoferowania świetną przestrzenna mapę na ściane, można w nią wbijaj pinezki i świetnie wygląda. 100cm x 50cm grubość 1.5cm

Gość gość
Zgadzam się, firma www.remodern.eu wykonuje je niemal perfekcyjnie. Efekt utrzymuje się na długie lata. Mam u siebie i do tej pory nie mogę się napatrzeć, cena zdecydowanie zbyt niska na takie cuda, polecam:)

Gość martyna ww
Fajne są teraz tynki ozdobne - można sobie zrobić efekt kamiennej ściany, błyszczącej, marmurowej. Co się chce w zasadzie i co się lubi. Ja się nad betonową ścianą zastanawiam, ale jeszcze muszę poczekać. Można oczywiście płyty betonowe czy kamienne położyć, ale to jest dużo droższe. A same tynki dużo możliwości dają - zobacz ile ich jest przeróżnych https://www.sklep.magnatfarby.pl/struktury/ Podobno całkiem łatwo się je robi, jest dużo filmów instruktażowych jak krok po kroku ozdobić ściany.

Gość balbina 2017
obrazy nie są złe, zależy co przedstawiają, to nie musi być wcale coś typu "IKEA", zobacz na stronę DCN Gallery, jestem pewna,że Cię zainspirują, mają bardzo ciekawą kolekcję i nie drogą, szczerze polecam http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/malarstwo

Gość gość
U nas firma www.remodern.eu wykonała dom energooszczędny, bardzo polecam, jesteśmy zadowoleni z tej decyzji jak i z wykonania firmy!

Gość gość
Dobre wzory street art ma www.fototap.pl/fototapetywww.fototap.pl/fototapety . Salon odświeżałem właśnie w taki sposób. Mam sporo kamienia we wnętrzu, czy akcesoriów pochodzących z pchlich targów. Lubię się otaczać po prostu oryginalnymi rzeczami. Fototapeta to dla mnie chyba idealna alternatywa dla malowania, bo jest znacznie ciekawsza i tak nie nudzi, jak szare ściany.

Gość Meratina
Raczej jestem zwolennikiem minimalizmu, ale o jednym dodatku na ścianę marzę - chodzi o Turystyczną Mapę Świata https://www.twojemapy.com/wielka-turystyczna-mapa-swiata/ - znacie? Myślę, że to świetna opcja dla takich zwariowanych podróżników jak ja. Ja już mam listę miejsc, które sobie na niej zaznaczę, dodatkowo, super, że mozna na niej pisać specjalnym flamastrem (jest zmywalny) dodać zdjęcia itp. Idealnie, do powieszenia na największej ścianie w moim salonie <3

A mówi Wam coś Drukarnia Obrazów? Zerknijcie sobie na ich stronę, można u nich zamówić obrazy na płótnie, na przykład na podstawie własnych zdjęć.