Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkklllllkkkkkkk

mamy się spotkać a on mi mówi, że nie ma pieniędzy

Polecane posty

Gość kkkkklllllkkkkkkk

Jutro wyjeżdżam do Krakowa w odwiedziny do rodziny a, że tam mam miłe wspomnienia z osobą, z którą jestem bardzo blisko (nie jesteśmy parą) chcemy się tam zobaczyć (on nie jest z krakowa). Właśnie skończyliśmy ze sobą rozmawiać i mi powiedział, że cieszy się na nasz Kraków ale jest wkurzony bo zgubił 50zł ale jeszcze poszuka, jeśli ich nie znajdzie to chyba ma coś jeszcze na koncie. Chcemy tam wynająć pokój na jedną noc-nie myślcie, że chodzi o seks, ja mam zakaz kochania bo jestem przed operacją jajnika. Cena takiego pokoju to ok.120zł, jakieś jedzonko itp. Jak się zachować? Fakt, powodzi mi się trochę lepiej, nie wiem co o tym myśleć tymbardziej, że ja większość opłacam

Gość parus
Zawsze możesz powiedzieć, że Ty też nie masz i nie dać się naciagnąć kolejny raz. Darowałabym sobie to spotkanie. Tylko Ty masz sentyment do tej osoby, on raczej jest obojętny na Ciebie. Dobre: zgubił, ale jeszcze poszuka.....

Gość co za dramat
lubisz pieniążki prawda?

Gość kkkkklllllkkkkkkk
tak, powiedział, że na pewno tych pieniedzy nie wydał.. A na spotkanie cieszyłam się długo w Kr. Faky ma długi itp, syna na utrzymaniu ale i tak mnie to zirytowało.

Gość bardzo uczynna osoba
nie zostalo ci nic innego jak jechac sama. bo tak bedziesz cale zycie sponsorowac...

Gość ajajjajjaj
ile macie lat?? mogę wam udostępnić pokój mojego współlokatora bo wyjeżdża - kraków prądnik biały

Gość parus
Nie on jeden ma syna na utrzymaniu. Z resztą, jak nie masz wiekszych problemów, to zastanawiaj sie dłużej.

Gość kkkkklllllkkkkkkk
Jeden ma jeden problem, drugi ma inny, większy bądź mniejszy. Ja też mam róźne problemy w swoim życiu, jednak w tej kwestii chciałam poczytać co inni mają do powiedzenia. Pewnie bym też tak radziła innej osobie ale jeśli się jest w tej sytuacji to jest inaczej

Gość kkkkklllllkkkkkkk
Teraz się dowiedziałam, że i tak będzie w Krakowie w południe. Pracuje w firmie przewozowej Sindbad i zalatwil, ze w srode konczy prace w Kr, wiec widziec sie bedziemy