Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on25252

pytanie do 19-24 latek

Polecane posty

Gość on25252

wolalybyscie prawiczka czy doswiadczonego?

Gość holownia_
doświadczonego murzyna z wielkim chujem

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaa
doswiadczonego i takiego tez wybralam

Gość ukii
obojetne, ale raczej prawiczka:)

Gość ajajjajjaj
bez różnicy... byle by nie przeszkadzało mu to, że ja już miałam kilku

Gość Serafina_90
Zależy co rozumiesz pod pojęciem doświadczonego. Wolę faceta, który już przeżył swoje, ale też bez przesady. Jeżeli mam do wyboru prawiczka i takiego, który zaliczał każdą jak leci to wolę prawiczka!

Gość Dwudziestojednolatka:)
Prawiczka raczej. Na pewno nie ruchacza.

Gość on25252
Serafina_90-czemu jednak takiego ktory juz przezyl swoje?

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaa
bo potrafi robić to jak maszyna przez 20 minut i ostro, a prawiczek to po 20 sekundach kończy

Gość Serafina_90
bo prawiczki potrzebują coraz więcej seksu (efekt straconych lat) a facet po przejściach nie ma już takich dużych potrzeb

Gość rhssghsssssssssssssssss
ta jasne, każda z was by chciała prawiczka, ale jak macie wybór to wybieracie doświadczonych, nie koniecznie przez wzgląd na doświadczenie w seksie, ale przez to że prawiczek po 20 roku życia, nie oszukujmy się musi mieć jakieś blokady skoro jeszcze tego nie robił, a taki doświadczony nie ma blokad i potrafi was ogłupić, bo wy głupie jesteście i z wami można coś osiągnąć jedynie kłamstwem i manipulacją, a jak ktoś nie umie kłamać i manipulować to nie ma u was najmniejszych szans, a dzięki szczerości to można jedynie przyjaciółką z kutasem zostać

Gość jaaaaaaaa21
taaa bo faceci dzielą się na ciotowatych prawiczkow, oczywiscie wybitnie wartosciowych, z zasadami, nie wiedziec czemu niedocenianych i na ruchaczy, manipulatorow, damskich bokserow itp. Ty tam wyzej, nie wiem czy twoj sfrustrowany umysł przyjał do wiadomosci ze na swiecie są tez normalni, zdrowi psychicznie mezczyzni. Tacy ktorzy potrafią podejsc do kobiety, usmiechnac sie, cos sobą reprezentują i potrafią tworzyc związek Dla mnie nie ma znaczenia czy facet jest prawiczkiem, o ile przyczyną tego stanu rzeczy nie jest zdziwaczenie, skrajne zakompleksienie czy zerowe umiejetnosci interpesonalne, skutkujace osobowoscią stereotypowego kafeteryjnego prawiczka - infantylnego frustrata. Nie czuje misji by leczyc swoim kosztem kompleksy i zaburzenia psychiczne takich typow, za zabawy w matki teresy prawie zawsze sie obrywa

ah ja mam 19 wiec sie załapałam. Mój facet przede mną miał ok.10 kobiet. jest z Mojego wieku, wcześnie zaczął. ale jest świetny w łózku :) i to jego wybrałam własnie i kocham go ponad życie ;)

Gość kes
a gdybyscie jednak trafily na prawiczka, to?

Gość parapet za oknem
tego, który będzie mnie kochał i szanował. wiem, walnęłam jak łysy grzywką o kant kuli :classic_cool: nie ma miłości und szacunku na tym świecie...

Gość japko od jabłoni coś tam pada
ruchacza :classic_cool:

Gość kes
czyli dalabys szansę? :P

Gość rtebvxfrgsd
mi_mi_sio_wa biedy by nie bylo , kazda z nas byla lub jest dziewica .. tak samo jest z facetami ... wyrobii sie hehe Z Tobą to mógłbym się powyrabiać ;)

no pewnie ze tak .. wiesz mysle ze kobiety wola doswiadczonych , sama jestem kobieta i gdybym miala wybierac .. to wolalabym doswiadczonego a prawiczek to przeciez tez czlowiek i nie wiem dlaczego tak po nich cisnal , bedzie czas to straca swoj orzeszek i stana sie doswiadczeni .. ale to tylko moje zdanie .. pomaranczo co ty bys ze mna nawyrabial?? hahahaha:)??

Gość kes
a istnieje jakaś granica wiekowa? Bo chyba 40letniego prawika to bys nie chciala :P

nie zastanawiam sie nad tym bo nie potrzebuje zadnego faceta :):):):) a jesli mialabym miec faceta starszego to max 10 lat

Gość kes
czyli jakas szansa jest :P