Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona xxx

podejrzenie ciąży?

Polecane posty

Gość zaskoczona xxx

witajcie, krótko sytuacja jest taka. Kochalam sie wiele razy przez ostatnie 2 miesiące, po jednym stosunku był kolejny tego samego dnia, ale bez finału we mnie. W sumie dostałam okres,poprzedzony 2 dniowym plamieniem.Okres był obfity tylko przez 2 dni, potem skąpy. Plamienie od 22-24 listopada, a 24.11. dostalam okres. I w sumie nie myślalam,ze moge byc w ciąży skoro byl okres, aż do dzisiaj. W zeszłym tyg mialam leciutkie plamienie 2 dniowe, ale ustąpiło. Dzis jest mój 19dc, a ja mam dziwne zawroty głowy i nudności, wymiotowac mi sie chce, czuje sie słabo, dzis myślalam ze zemdleje nawet. I taki stan zauważylam od kilku dni. Nie bolą mnie piersi, jedynie co czuje to taki lekki ból podbrzusza. I sama juz nie wiem co myśleć, czy to stres który mialam ostatnio dosc silny czy ciąża? Wizyte mam w środe u ginekologa. Co o tym myślicie??

Gość zaskoczona xxx
??

Gość zaskoczona xxx
włąsnie jeszcze nie, bo dzisiaj zaczęłam sie zastanawiać, czy czasem to nie ciążą pomimo okresu który wystąpił.

Gość zaskoczona xxx
dużo śpie ostatnio, za dużo i ciągle czuję sie niewyspana. A podczas tego 2 dniowego okresu leciały ze mnie duże skrzepy krwi i teraz zaczęłam sie zastanawiac nad tym...

Gość mokateeeee
musisz zrobić test. te objawy nie muszą oznaczać ciąży.

Gość zaskoczona xxx
strasznie miałam dużo stresu i tłumaczyłam sobie ze te plamienia jakie mialam w zeszłym tyg. to ze stresu, ale kto wie, dziewczyny piszą o krwawieniu w ciąży i dzisiaj zaczęło mnie to zastanawiać. I ta obfita miesiączka przez 2 dni, a potem juz nie. Wtedy tez współżyłam. A współżyłam często średnio co 2 dni i może podaczas drugiego podejścia plemniki zostały w pochwie...

Gość zaskoczona xxx
dziewczyny normalnie juz sama nie wiem, ale chyba sie nieźle rozregulowałam, ale skąd takie nudności?

Gość zaskoczona xxx
możliwe, ale nie nastawiam sie na ciążę, w sumie nie wkręcam jej. Ale jeśli bedzie to ciążą to będzie spory kłopot.

Gość zaskoczona xxx
byłam dzis u ginekolog i poprosiłam o wszelkie badania i jutro jade na badanie prolaktyny i w styczniu na oddzial ginekologiczny - badanie drożności jajowodów. Boję sie trochę, bo czytałam ze zabieg boli...jak długo jest sie w szpitalu skoro mam skierowanie na oddział??

Gość kasia2121
9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?

Gość zaskoczona xxx
zawsze cos mogło sie dostać i mozesz byc w ciąży. Ale niekoniecznie, musisz poczekac do dnia miesiączki.

Gość kasia2121
jak to skoro on mnie nie dotykal?

Gość no ro to
skoro wiesz że to niemożliwe to o co jeszcze pytasz? nad czym się zastanawiasz?

Gość kasia2121
bo mam takie objawy nie rozumiecie, mdlosci bole brzuche nie moge sie zalatwic.

Gość Żanetka
Do zaskoczona xxx Mówisz, że byłaś u gin.. I wykluczył ciążę? Pytam bo mam podobne objawy do Ciebie i chciałabym wiedzieć co to może być ..

Gość zaskoczona xxx
byłam u gina i właśnie nie zrobił mi usg...a ja nadal nie wiem czy jestem czy nie. Zrobił tylko cytologie. A przed chwilą wyleciała , normalnie wylała sie ze mnie wodnista biała ciecz/śluz nie wiem jak to nazwać, a szyjka macicy jest nisko i rozpulchniona. Nie wiem juz co myśleć mam

Gość no ro to
ech bo masz objawy. :O weź ty nie schizuj. od 9.12 minęło 6 dni więc w najlepszym wypadku gdyby doszło do tego niepokalanego poczęcia to dopiero w ciągu następnych kilku dni doszłoby do zagnieżdżenia a wtedy wydziela się hcg i moga pojawić się objawy ciąży. SCHIZY masz i tyle. Wkręcasz się choć nie masz powodu a psychika ci tego nie ułatwia. Żaden test nie wykaże ciąży na drugi dzień. :O

Gość zaskoczona xxx
i nadal mam nudnosci, az normalnie unikam jedzenia, bo po każdym posiłku jeszcze gorzej sie czuje.

Gość kasia2121
test robilam bo nie chodzilo mi o 9 tylko o wczesniejszy taki wybryk z 28 listopada i chodzilo o to ze wtedy sie ocieralismy.

Gość zaskoczona xxx
ginekolog skierowała mnie na badanie drożności jajowodów. Zgodziłam sie bo chce wiedzieć czy ze mną wszystko w porzadku, a dzis oddałam krew na prolaktynę, wyniki dopiero w przyszłym tyg. Nigdy wczesniej nie mialam robionych takich badan, w koncu sama o to poprosiłam, zwłaszcza ze my juz 6 rok po ślubie i mąz ma nie bardzo wyniki.

Gość zaskoczona xxx
kasia - daj sobie spokój, nie jestes w ciąży

Gość kasia2121
ale tego na 100procent nie wiem mam naprawde takie objawy wszystko mnie boli a dokladnie rzuch, plecy nerki i nie wiem co to.

Gość Żanetka
Ja też miałam nudności i praktycznie nic nie jadłam. Ale to na pewno przez stres. Trochę się uspokoiłam i nudności przeszły :) ale martwi mnie ból podbrzusza.. No i też podczas miesiączki krwawiłam inaczej niż zawsze.. Test zrobiłam i wyszedł negatywny ale i tak się martwię, że może jednak..

Gość zaskoczona xxx
ja wiele razy tak miałam i nie było ciąży. Wtedy gdy myślimy czy nie zaszłysmy wszystkie objawy nam pasują do ciąży, także wyluzuj, będzie dobrze. Wiem co mówie z w łasnego dosw.

Gość zaskoczona xxx
wiesz ja miałam jeszcze plamienia a nigdy nie mam, chyba ze to stres tak zadziala,bo mialam go sporo, a jesli jestem w ciąży to moje zycie ulegnie radykalnym zmianom....

Gość kasia2121
blagam co wy o tym sadzicie jestem w ciazy czy nie?

Gość no ro to
Kasia co do tego ocierania to test też był zbyt wcześnie -minimum 2 tyg, po seksie powinno się robić. Schizujesz zrozum to a im bardziej się nakręcasz tym więcej masz objawów. A jakie masz długie te swoje cykle?