Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowy wrzos00

dlaczego on nie proponuje spotkania?

Polecane posty

Gość fioletowy wrzos00

Pracuje w nowej firmie okolo 4 miesiecy. Pewien chlopak "wpadl mi w oko", ale nic z tym nie robilam, poprostu spodobal mi sie... Jednak po pewnym czasie zauwazylam ze on ciagle na mnie patrzy, usmiecha sie itp. 3 tygodnie temu mielismy firmowa impreze. Podszedl do mnie i zaczelismy rozmawiac, powiedzial ze bardzo mu sie podobam i chcialby mnie blizej poznac, przegadalismy cala impreze, wymienilismy sie numerami telefonow. Od tamtej pory (minely 3 tygodnie) smsujemy codziennie, on czasem dzwoni, czasem ja, widzimy sie w pracy (ale nie za czesto bo pracujemy na zmiany i czesto sie mijamy). On od jakiegos czasu przebakuje ze koniecznie musimy sie spotkac, bo w pracy nie ma jak pogadac itp. Niby normalne zachowanie, ale on nadal nie proponuje konkretnego spotkania. Wiec postanowilam ze wezme sprawy w swoje rece. W sobote byl w pracy, napisal mi smsa, co porabiam itp. Bylam wtedy na zakupach z kolezanka z pracy (napomnialam mu ze z kolezanka nie mam jak pogadac w pracy wiec sie wybralysmy na pogaduchy) tak troche specjalnie zeby go ruszylo. Niestety cos mnie napadlo i w kolejnym smsie napisalam mu tak w zartach " no rzeczywiscie w pracy nie ma jak pogadac a kiedy my sie spotkamy?" niestety nie dostalam zadnej odpowiedzi. Czekalam do niedzieli, wieczorem napisal mi smsa (tez mial wolne) co tam u mnie, jak mi mija niedziela i czy odpoczywam etc, jakies glupoty ale zadnej opodowiedzi na moje pytanie!!! Wiec mu odpisalam jak mi minal dzien i dodatkowo czy w poniedzialek milabym ochote na kawe ze mna. Odpisal ze niestety nie bardzo dzis moze, a o ktorej bede miala dokladnie czas. Wiec mu napisalam ze od ok 12 do 15. Nie odpisal nic!!! Poprosze jakies normalne rady z waszej strony, dlaczego on nie proponuje spotkania? Ja zaproponowalam on odmowil i tak dziwnie sie zachowal. Nie bede proponowala juz nic, w pracy zobaczymy sie dopiero w czwartek. Myslicie ze on nie jest zainteresowany dlatego ze nie chce sie umowic? To po co to zainteresowanie z jego strony, te smsy, telefony, mile zachowanie w pracy? Po jakims czasie fajnie by bylo gdzies wyjsc razem i sie blizej poznac...

Gość antoniaqqqq
może jest niesmiały..chce Cię bliżej poznac ale się wstydzi spotkać?

Gość fioletowy wrzos00
naprawde widze ze mu na mnie zalezy i wydawalo mi sie ze na takim spotkaniu sam na sam moglibysmy sie blizej poznac... nawet sobie pomyslalam ze sie troche osmieszylam zaproponowaniem tego spotkania, ale nie badzmy dziecmi :) na co tu czekac?

Gość rytgulia
albo jest mega tchórzem i po prostu panikuje gdy jesteście blisko randki, albo mu nie zależy na tobie, a jedynie na takim zainteresowaniu ze strony kobiety, bo to mile łechce jego ego, że jakaś panna za nim lata, niekoniecznie musi się jemu ona podobać i dlatego odkłada spotkanie, bo nie chce cię angażować w coś poważniejszego, gdyż wie, że z jego strony nic nie będzie...

Gość proekozielona
nie pokazuj mu ze ci zalezy na spotkaniu, nie wystawiaj mu sie na tacy bo jestes przegrana

Gość fioletowy wrzos00
bez sensu... jakbym mu sie nie podobala, to po co to wszystko?? hehe to ja trace powoli zainteresowanie, bo ile mozna pisac smsy i wzdychac do siebie w pracy? chcialabym sama go blizej poznac i spotkac sie z nim sam na sam... mam tak czekac az on sie ogarnie? bo juz sama nie bede nic proponowac!

Gość rytgulia
kilka lat temu byłam w podobnej sytuacji do twojej, chłopak był dla mnei miły, uśmiechy, miłe rozmowy, pogadanki na gg i esy, chciałam się z nim spotkać po pracy, na randkę umówić, tłumaczyłam go że nieśmiały i dlatego nic z jego strony nie wychodzi, więc ja proponowałam, on się wymigiwał, ostatecznie okazało się że miał mnie gdzieś, ale właśnie podobało mu się to że się nim ktoś interesuje i fajnie mu się przed kolegami tym faktem chwaliło;]

Gość fioletowy wrzos00
jak mam mu nie pokazywac ze mi zalezy? to chyba na tym polega ze ja tez musze okazac jakies zainteresowanie!!! czekam na jakis krok z jego strony, bo to ja powoli trace zainteresowanie hehe :)

Gość proekozielona
no normalnie nie pokazuj za bardzo, juz mu pokazalas wystarczająco poprzez sms, moim zdaniem, gdy osobom na sobie zalezy to nie bawia się w jakies glupie gry mozesz tez zadzwonic i przy okazji zapytac, ze pytalas juz 2 razy kiedy sie spotkacie, i czy on moze ignoruje Twoje zapytania, zalezy jaki masz charakter.

Gość janusz2008
MA CIE W DOPIE

Gość proekozielona
faceci sa prosci jak budowa cepa jak nie proponuje spotkania, to nie zalezy mu na tyle zeby byc bliko ciebie, proste a Ty sie juz tak nie nakrecaj, jak zobaczy ze wyluzowalas to zacznie biegac za toba, oni tak juz maja, poki cie nie zalicza

Gość fioletowy wrzos00
no coz n ie bede sie nakrecac... ale watpie zeby mu przestalo zalezec tak z dnia na dzien...

Gość aska baska
A moze jest z kims zwiazany ? Fajnie mu sie odrywa od codziennosci przy smsach ale nie chce zdradzac kogo z kim jest poprostu yraktuje cie jak kolezanke

Gość fioletowy wrzos00
nie ma nikogo na 100% rozmawialam z osobami ktore go bardzo dobrze znaja...

Gość fioletowy wrzos00
moze ktos sie jeszcze wypowie na moj temat?? jakies pomysly??

Gość gość
jak zakonczyla sie ta historia?