Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wk.Affinitone

Czemu brzydcy ludzie są tak wredni dla ładnych?

Polecane posty

Gość Wk.Affinitone

Oczywiście chodzi mi o kobiety. Te brzydkie na prawdę mają coś z głową. Nie mogą znieść że są takie brzydkie i wyżywają sie na ładnych czy co?:O ja pierdole.

Gość ytytytyt
odwrotnie masz tak samo

Gość butterfly323932532
bo są zazdrosni

Gość Wk.Affinitone
nie, nie jest odwrotnie tak samo. ładni ludzie są też bardziej kulturalni i sympatyczniejsi.

Gość ytytytyt
ja mając takie zajebiste życie jak ładni ludzie też bym był pewnie sympatyczniejszy. ale nichęc do brzydkich też umiecie pokazac, to nie jest tylko z naszej strony

Gość dewfewfewfff
z zawisci. zamiast cos ze soba zrobic wyladowuja sie na ladnych

Gość ytytytyt
"coś ze sobą zrobic" :D:D:D uwielbiam takie sformułowania - nic nie znaczą, ale autor ma wrażenie, że napisał coś mądrego

Gość Wk.Affinitone
Najlepsze jest jak jakieś niepowodzenie spotka tego łądniejszego a brzydki jak to widzi to od razu zaciera rece. Zauważyłam to wiele razy.

A czemu z drugiej strony bywa podobnie a nawet dwa razy bardziej okrutnie?

Gość ytytytyt
i to jest takie dziwne?

Gość dewfewfewfff
,,cos ze soba zrobic" czyli wziac sie za siebie i swoj wyglad np grube moglyby mniej żreć , zaniedbane mogłyby o siebie zadbać itd a nie być zawistnym . ja jestem ladna ,ale na swoj wyglad pracuje

Gość ytytytyt
tylko czasami o urodzie decydują rzeczy, na które nie da się wpłynąc, rzeczy wrodzone i co wtedy?

Gość dewfewfewfff
tzn cwicze , nie zre niewiadomo ile , czasem nawet malo jem. zdrowo sie odzywiam , wydaje kase na kosmetyczke , fryzjera , komsnetyki ,modne ciuchy itd i to nie malo. mieszkam na 8 pietrze i nie jezdze prawie nigdy winda powiecam sporo czasu dla swojego wygladu choc mam ladne rysy twarzy i tak nic samo nie przychodzi ,a narzekac każdy potrafi

Gość ytytytyt
brawo, jesteśmy z Ciebie dumni. ale gdybyś tych ładnych rysów nie miał to już by różowo nie było

Gość dewfewfewfff
wtedy zbierac na operacje plastyczna ,albo nie narzekac albo pracowac nad soba jak sie tylko da. jakby wszytskie kobiety dbaly o siebie jak tylko moga to wygladaly by o wiele lepiej i malo by bylo brzydkich kobiet rzadko sie zdarza zeby komus nic nie moglo pomoc

Gość Wk.Affinitone
Moja "koleżanka", nie wiem czy tego słowa mogę dalej używać :O no do ładnych nie nalezy, ale najgorsze jest, że nic z tym nie robi. Nawet delikatnego make-upu nie zrobi. jest trochę przy kości, a je coraz wiecej słodyczy, fast-foodów. Dobra ok jej wybór ale zawsze obgaduje te ładne dziewczyny, patrzy się z taką zawiścią na nie... gdyby tylko chciała mogłaby wygladac lepiej :O

Gość wikiii389
dewfewfewfff popieram, jestem takiego samego zdania

Gość dewfewfewfff
nie kazdy moze byc ladnym ,ale 90 % kobiet mogloby wygladac o wiele lepiej gdyby tylko pracowalo nad soba

Gość ytytytyt
no czasami nie można, bo jest to b kosztowne. a praca nad sobą nie każdemu coś da, bo nie dla każdego problemem są głupoty typu grube uda...i wy się dziwicie, że my jesteśmy wredni jak chuja o życiu wiecie i próbujecie nas pouczac

Gość dewfewfewfff
a te ,,brzydkie " to przewaznie chodza utuczone jak nie wiem co , z beznadziejnym makijazem ,albo bez niego , blade ,albo spalone na solarce, zle ubrane ,ze zlym kolorem wlosow

Gość dewfewfewfff
pomijam ludzi ,ktorzy naprawde sa brzydcy takim wspolczuje , powinni tez dbac o siebie jak moga ,a zaakceptowac ,ze jest jak jest

Gość ytytytyt
czemu pomijasz? bo ci do teorii nie pasujemy?

Gość abeddsssssssssssssssss
nie prawda ,ze zawsze sie da . wiele kobiet ma paskudne wrecz rysy twarzy , caly wyraz twarzy jest brzydki i co maja zrobic? a chodza umalowane i zadbane ale nienawisc to nie jest droga do niczego

Gość ytytytyt
jak byś mądralo była na naszym miejscu to byś się w gacie zesrała, a nie pisała bzdury o akceptacji i pracy nad sobą. taka prawda

Gość gfjkfdtg
nie myl ludzi brzydkich z zaniedbanymi, czy otylymi.

Gość ytytytyt
nie wiem jak jest z kobietami, bo nią nie jestem. aczkolwiek znam z widzenia 2 dziewczyny którym żadem makijaż by nie pomógł bo sa po prostu zdeformowane. jedna wygląda tak, że zanim nie usłyszałem jej rozmowy z koleżanką byłem na 100% pewien, że jest upośledzona. jej poza operacją nic nie pomoże. tak samo kolesiom takim jak ja

dewfewfewfff a co zrobić z osobami, które walczą z nadwagą z powodu choroby? Zutylizować? Nienawidzę jak ludzie przykładają swoją miarę do innych i mówią " widzisz ja mogę a ty nie ?" Bardzo to płytkie i próżne.

Gość ytytytyt
gfjkfdtg - bingo! ale jak taka dostała wszystko co najlepsze od natury to nie zrozumie, że na pewne sprawy nie mamy wpływu

Gość jijiojoi
taaa, wy oczywiscie nalezycie do tych pieknych i wszyscy sa brzydcy i wam dosrywaja z zazdrosci, fajnie sie zyje w tak ograniczonym swiatku, prawda?:D