Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wk.Affinitone

Czemu brzydcy ludzie są tak wredni dla ładnych?

Polecane posty

Gość dewfewfewfff
no dobra moze i racja. ale co daje zawisc?

Gość Wk.Affinitone
ytytytyt co Ty mówisz? Co niby jest z tobą nie tak?

Gość ytytytyt
Wk.Affinitone - jak to, co ja mówię? księżniczka tyle przebywa wśród ładnych nie jest sobie w stanie wyobrazic naprawdę brzydkiego człowieka?

Gość gfjkfdtg
nie rozumiem po co autorka zalozyla taki temat. Chyba zeby sobie ulzyc. Jak dorosniesz (zakladam, ze jestes mloda skoro wypisujesz takie farmazony), to zrozumiesz, ze w zyciu sa wazniejsze wartosci niz uroda, bo ona i tak przeminie, a to co masz w glowie zostanie.

Gość Wk.Affinitone
ale u facetów jest inaczej niż u kobiet. Facet nie musi miec regularnych rysów, nie musi być ładny jak laleczka i mieć idealny nosek, oczy i usta. Jesteś niski?

Gość ytytytyt
gfjkfdtg - tu bym się akurat kłócił, bo jak widzisz urodziwi mogą miec naprawdę świetne życie i podchodzic do wszystkiego z ignorancją. szczerze to też bym tak chciał

Gość ytytytyt
Wk.Affinitone - dokładnie jak napisałaś.facet musi byc tylko trochę ładniejszy od diabła. jednak tak posiadam tę najgorszą wadę - jestem kurduplem.

Gość Wk.Affinitone
gfjkfdtg dla mnie nie jest ważna uroda. zaprzyjazniłam sie z brzydką koleżanką bo wydawała sie sympatyczna i inteligentna. zaakceptowałam jej wyglad i nie wstydziłam sie pokazać sie z nią na miescie (tak jak niektórzy:O) ale gdy zauważyłam jak zaczęła mnie traktować z biegiem czasu to odechciało mi się tej przyjazni. Chodziło o to, że w towarzytswie to ja miałam wieksze powodzenie (chociaz mi na tym nie zależało) a ona zostawała w tyle. Potem zaczela mi dogryzać, wypowiadac sie na temat wygladu innych ładnych dziewczyn np, "że taka wymalowana a dostaje takie dobre oceny, nie wyglada na mądrą.." nie wyglada na mądrą bo ma makijaż? :O ja pierdziele co za tok myslenia. Jak dziewczyn się maluje i dba o siebie zeby wygladac schludnie to znaczy ze nie ma nic w głowie oprocz kosmetyków?:O

Bo zazdroszcza. To prawda, ze czasem na pewne rzeczy nie ma sie wplywu, ale w wiekszosci przypadkow naprawde mozna sobie samemu pomoc. Np taka Natalia Lesz- brzydka, ale ladnie umalowana wyglada przyzwocie. Makijazu, w dobi einternetu- mozna nauczyc sie samemu- metoda prob i bledow. Na przecenach (czy jakichs, nie wiem- targach? tak to sie nazywa?) tez mozna sie fajnie ubrac. A to, co zauwazylam: na pewno nie dziala to w obie strony, tzn nie znam naprawde ladnej osoby, ktora wysmiewa sie z brzydszej... znam natomiast bogate brzydule, ktore poniewaz sa bardzo zadbane uwazaja sie za ladne, i obgaduja KAZDEGO! I to jest bardzo niefajne :O

Gość gdybys musiał znosic przykre k
omentarze od obcyhc ludzi ale takze od znajomych, gdybys mial zerowe powodzenie , gdybys musial patrzec codziennie w lustro tez bys byl nieszczesliwy zgorzknialy i wredny

Gość Master of the Masters
My brzydcy ludzie uwielbiamy uprowadzać piękne kobiety, wiązać je, kneblować i doprowadzać do wielokrotnych orgazmów za pomocą różnych sprzętów. Potem taką delikwentkę wypuszczamy na wolność i jest wyleczona z kompleksu związania się z ładnym facetem. Teraz każdy ma u niej szanse i tak ma być :>

Gość konieczynkaaaaa
a ja zauwazylam ze niektore ladne dziewczyny tylko gadja o modelkach, dietach i cwiczeniach i obgaduja innych, tak jest w mojej pracy(sorrki bylo bo juz tam nie pracuje:))