Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkamaj

Znaczenie snu

Polecane posty

Gość oliwkamaj

Hej, Chciałabym by ktoś pomógł mi i zinterpretował znaczenie tego co niedawno mi się śniło... Otóż: Śniło mi się, że dostałam od kogoś bardzo mi bliskiego piękny, biały samochód, byłam tym prezentem bardzo zaskoczona i nie wiedziałam co powiedzieć.... Jak ktoś potrafi interpretować sny, to bardzo proszę o odp... Pozdrawiam

Gość a co tu wyjasniac
Sen o samochodzie kojarzy się z czymś, co się zmienia, przemieszcza, z podróżą itp, itd. Coś w tych pierwszych skojarzeniach pewnie jest, a co to zaraz zobaczycie. Sen o samochodach często mają kierowcy, logistycy, a także policjanci, to pewnie dla tego, że ścigają nierozgarniętych kierowców. Jeśli we śnie widzisz jeżdżące samochody to będzie znaczyło, że w niedługim czasie wybierzesz się w podróż. Jeśli widzisz samochody ścigające się to znak, że weźmiesz udział w wyścigu szczurów i za wszelką cenę będziesz chcieć wygrać. Widzisz we śnie jak samochód przejeżdża pomiędzy przeszkodami to będzie oznaczało, że ktoś zacznie ci podkładać kłody pod nogi i utrudniać życie, Jeśli we śnie prowadzisz samochód to oznacza, że jesteś na dobrej drodze do szczęścia Jeśli we śnie widzisz rozbity samochód to oznacza, że twoje plany się nie powiodą Jeśli we śnie widzisz swój wymarzony samochód to będzie oznaczać, że będziesz mieć szczęście do pieniędzy. Jak we śnie widzisz kradzież samochodu to oznaczać będzie, że ktoś chce cię oszukać

Gość a co tu wyjasniac
Biały samochód - Obietnica namiętnego związku miłosnego

Gość szczęśliwa :)
Będziesz bogata

Gość oliwkamaj
Dzięki wielkie wszystkim ........(oprócz głupiego staszka)

Gość dobra wrozkaxxxx
chyba nadchodza lepsze czasy