Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniam.m.

powiedzialm na roz. kwalifi. do pracy ze jestem samotna matka

Polecane posty

dyrektor powiedzial najpierw ze jestem "fajna dziewczyna" i ze chcialby sprobowac mimo wszystko wspolpracy, ale po mnie bylo jeszcze klkka kandydatek ktore i tak musial przesluchac. Mam czekac na telefon jutro. Po co ja mowilam ze jestem samotna matka :(((( jak myslicie zawazy to na nie przyjeciu mnie? :((

Gość rtebvxfrgsd
Jak nie przyszła po Tobie jeszcze bardziej fajna dziewczyna to chyba nie zaważy ;)

Gość nie powinnaś była tego mówić
to nieprofesjonalne, stawia rekrutera w niezręcznej sytuacji i różnie można to odebrać. Ale skoro się stało to po prostu czekaj na odpowiedź. Może nie zwrócili na to uwagi a i tak się spodobałaś.

nie mają prawa Cię dyskryminować z tego powodu, ale wiemy jak jest... ale na przyszłość, sprawy prywatne, nie bez przyczyny są nazwane prywatnymi 🖐️

Gość 245256facet
ja bym Cie przyjal,a co to za praca?

Gość 245256facet
a mozesz zdradzic wiek?

Gość 245256facet
nie jestes z Wroclawia?

Gość 245256facet
:D bo waham sie tez czy nie zatrudnic jednej Ani:)

Gość 245256facet
tak wroclaw,firma z branzy informatycznej

Gość onajatasamawciaz
Moj tato szukal pracownika, kobiety,ktora moze pracowac mniej wiecej od 7 do 15,wiek,stan cywilny,wyglad,wiara itd.nie graly roli,musiala umiec szyć na specjalistycznych maszynach,a że "zaklad" jest na zadupiu to lepiej dla nowego pracownika,zeby tez mieszkal w okolicach tego zadupia,ale to juz problem pracownika. Ogloszenie bylo na gumtree. Setki telefonow, i jest: A ok.33lat, dziecko,maz,mieszkanie,jest wspanialym pracownikiem, raz musiala jechac do przedszkola po dziecko,ale ze prace trzeba wykonac na okreslony termin to nie jest wazne,czy sie dzisiaj pracuje 8h.czy 4h, ma byc zrobione na np.: 20,12 Pani sie wywiazuje,jest szybka,kumata,do tego mila,a dziecko ma chyba 4 lata cos kolo tego. Wiec pracodawcy nie patrzcie przez pryzmat dziecka,,a patrzcie na to jaka macie kandydatke przed soba. Powodzenia autorko!!!

Na pewno zaważy. Ale niekoniecznie na Twoją niekorzyść, szef moze uważać że będziesz łatwiejsza we współpracy jeśli chodzi np o nadgodziny bo gdzie indziej tak łatwo pracy nie znajdziesz jak inne kandydatki.