Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do kobiet od prawiczka

Polecane posty

Gość glupie pytanie
"A ty idź po prezent dla swojego chłopaka. Święta tuż tuż." Pajacu pisalem ci zebys zajal sie woja wyimaginowana lala a nie pisac swoje zlote mysli 🖐️

Gość robicKebab
25 latek bez zwiazku to: -ciota i frajer -nieduacznik, pizda i leszcz -pedał -typ któremu ucięło kutasa 25 latka bez zwiazku to - brzydka kurwa -xxxxl gruba berta jebana -smierdząca lesba -zaszyli jej cipsko

Gość Ramderuji
Wszamaj dalej czekoladę siedząc samotnie przed monitorem. Wszak na to cię tylko stać.

"Pajacu pisalem ci zebys zajal sie woja wyimaginowana lala a nie pisac swoje zlote mysli " A ty jak byłeś taki zajęty, że cię nawet dziewczyny nie kręciły zajmij się tym czym zwykle. W przeciwieństwie do ciebie geju, aseksualna jednostko czy czym sobie tam jesteś biologiczny wybryku natury - my byliśmy zainteresowani płcią przeciwną. Temat nie jest o tobie. Nie jest o wyjątkowych dziwadłach jak ty które skończą pewnie jako gwałciciel.

Gość erererqd
I love Darker 😍 😍 😍 👄

Gość erererqd
Darkerku 👄 👄 👄 jestes cudowny 😍

Gość glupie pytanie
Ja już dawno straciłem analne dziewictwo, z panem Mietkiem woźnym w mojej szkole.

Gość erererqd
to ja Modena 😘 jedną łapę trzymam w majtasach, a drugą kasuje posty 🖐️

Gość erererqd
Darkerku love me love me, say that you love me 😍 👄

Gość Ramderuji
Darker found his girlfriend.

Gość darker to takie
emo kid - homo nie wiadomo :O🖐️ te jego nicki z japońksich bajek albo darkery czy inne shadowy :O🖐️ zatrzymał się chłopak w rozwoju emocjonalnym w gim

"te jego nicki z japońksich bajek" Nie ma czegoś takiego jak japońska bajka. Jest Anime. Chcesz bajek? Obejrzyj Królewnę Śnieżkę. To jest bajka. "zatrzymał się chłopak w rozwoju emocjonalnym w gim " Nieprawda. 90% populacji gimnazjum myśli tylko o tym gdzie gdzie by się najebać, coś zapalić, kogoś okraść. Pozostałe 10% to inne patologie. Ps. Gul ci skacze hejterze :P

Gość darker to takie
ja za to jestem supermęski i dlatego regularnie tu pisuje dosrywając prawiczkom :classic_cool:🖐️ mój penis mierzy całe 5,5 cm!

"nie ma się co oszukiwać, nasz czas już minął jezeli chodzi o sferę intymną" Tylko po co to wałkować wciąż i wciąż na forum?

Gość darker to takiee
ktoś mi zablokowal nicka :( powiem mamie! :(

Gość erererqd
Darkerku nie nerwowo 👄 wiesz ze jestes wspaniały i nie musisz im tego tłumaczyć bo to tumaki przebrzydłe. Loooove 😍

Gość znam 2 dziewice w wieku
25 lat. jedna jest bardzo wierząca i ma olbrzymie wymagania wobec facetów, w dodatku jest zakochana platonicznie w księdzu :o no ale kiedyś miała faceta, z którym tylko się całowała. dodam, że dziewczyna jest prześliczna, ciągle ktoś się koło niej kręci a druga nawet się nie całowała, jest ładna ale chorobliwie nieśmiała i unika facetów jak ognia dodam, że obie z nich podkreślają często, że brzydzą się seksu i fizyczności.

Gość ciekawska z pokoju 202
ty Darker to wygadany jesteś widzę, dlaczego nie masz partnerki? Jesteś nie atrakcyjny?

Gość glupie pytanie
"jak ty które skończą pewnie jako gwałciciel" Predzej ty zaczniesz gwalcic male dziewczynki bo cie cisnienie rozjebie nic ale tlumacz sobie tak dalej 🖐️

"Predzej ty zaczniesz gwalcic male dziewczynki bo cie cisnienie rozj**ie nic ale tlumacz sobie tak dalej" Haters gonna hate :D

Gość ciekawska z pokoju 202
też jestem dziewicą w rozmiarze xl bym się utopiła, mam masę kompleksów i jestem nie śmiała. Powodzenie jako takie mam, ale zauważyłam,ze tylko po pijaku kiedy staje się śmielsza, albo kiedy mam wyjątkowo dobry humor i nawijam jak szalona. Mam za to śliczną koleżankę dziewice w moim wieku. Faceci się do niej zlatują jak muchy, ciągle ktoś do niej uderza, A ona? No nie wiem chyba ma za wysokie wymagania.

Gość glupie pytanie
Najpierw to zobacz znaczenie hejtera i do czego sie odnosi 🖐️