Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x men brunet,,

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość x men brunet,,

po trądziku zostały mi lekkie przebarwienia i kilka blizn ogólnie przez ta chorobę straciłem pewność siebie. Ostatnio widuje taka kobietę która do mnie sie uśmiecha bardzo mi sie ona podoba. jak dzisiaj wsiadałem do autobusu to ujrzałem od razu jej twarz, która była uśmiechnięta. boje się do niej tak bezposrednio zagadac nie jestem na tyle pewien siebie. czy wam kobiety przeszkodzalo by jesli wasz partner mial by lekkie slady po tradziku????

Gość x men brunet,,
no ale jest jeszcze duzy szczegol

Gość x men brunet,,
ona jest starsza o jakies1-2 lata a ja jako tako duzego doswiadczenia z kobietami starszymi nie mam no i to by mnie bardziej znizalo bo kobiety na ogol wybieraja starszych facetow ktorzy sa pewni siebie a ja tego zbytnio nie mam :(

jeśli już pytasz o wygląd to liczy się ogólna prezencja. Czasami jakieś tam małe defekty w niczym nie przeszkadzają

ojej...Przecież jak do niej nie podejdziesz to sie nigdy nie okaże czy było warto czy nie... Przez brak pewności siebie możesz stracić okazje na zapoznanie fajnej dziewczyny... A może Ona lubi młodszych?? Nie wiesz bo jej nie znasz wiec weź sie w garść i do roboty:D

Gość x men brunet,,
wiesz on może sie do mnie uśmiechać bo to może byc zwykle zauroczenie, ale tak naprawdę z rozsądku stwierdzi ze jestem za mlody na taki zwiazek napewno ty bys wolala byc z starszym ??

No ja mam chłopaka starszego o 2 lata ale to nie jest reguła ze musi być starszy i koniec... Według mnie powinieneś spróbować i tyle...

Gość x men brunet,,
ciężko będzie:(

Gość x men brunet,,
mam za malo pewności siebie nie wiem czemu, kiedys przez brak zdecydowania zraniłem młodszą kobietę i teraz jeszcze bardziej jestem ostrożny w tych kwestiach

To może nie mieszaj sie w związki dopóki nie dorośniesz..;)

Gość lady mikołajka
a może poprostu wygląda na starsza i jest w twoim wieku. Nie wstydz się !

Gość Halo,to ja...
Nie zwlekaj, tylko próbuj! Powodzenia:D