Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokkrottkaa.

Nietypowy seksualny problem...

Polecane posty

Gość a ja ostatnio rozmawiałam
z kumplem który sie zalił ze bardzo chce tego spróbowac tylko zona sie nie zgadza, wiec juz szuka kochanki, z którą srpóbuje

Gość otoz to:)
mi tez zona nie chce dac to poznalem laske z ogloszenia, ktora ma taka ciasna dupeczke, ze az milo, chyba nawet sie z nia ozenie:) serio!

Gość Daj sobie i
Daj sobie idiotko spokoj bo jedna i ta sama sie podszywa pod inne niki i pisze bzdury az sie czytac nie chce hahahahahhahahahah co za pusty debil z ciebie

wystarczy sprawdzic po IP.

prawda jest taka, jak cos brakuje w małzenstwie to juz krok od zdrady, niestety

Gość dylemat.....
no jasne, tak najprosciej, jak tylko czegos brakuje, hop do innej/innego i po klopocie... jacy wy plytcy i zalosni jestescie :-O

Gość :p:p:p:p:p:p
Chyba ,,do zdrady,, a nie od :D

nie łapcie za slowka. Wiekszosc facetów niestety tak postepuje, przykre to ale prawdziwe

Gość otoz to:)
masz jakiegoś downa czy co? sama jesteś idiotką. pod nikogo się nie podszyłem, a sprawdzić to ty sobie możesz czy się nie posrałaś czasem, a nie moje ip hehehehehe, durna baba

Gość never say never
a mnie tam sie podobalo. bylam w 6 m-cu ciazy jak to zrobilismy 1 raz. Ja w ciazy mialam ogromna chcice, nie do opanowania, moze dlatego tak krotko musial mnie maz namawiac ;) Musisz sama tego chciec, bo inaczej nie bedzie to zadna frajda. duzo o tym czytalam przed podjeciem decyzji i ogolnie stwierdzam, ze to nic strasznego, troszke bardziej ekstremalne uczucia i tyle ;) a moj maz stiwerdzil, ze w sumie to nie jest to przyjemniejsze (jest tylko ciasniej i tyle), jedyne co, to bardziej podnieca ta mysl, ze robi sie cos sprosnego, zakazanego ... na mnie tez to w sumie tak dziala :) liczy sie tez zaufanie, bez tego ani rusz! Nas jeszcze bardziej to do siebie zblizylo, nie wiem z czego to wynika, ale tak jest.

Gość :p:p:p:p:p:p
Otoz to pedale zjezdzaj stad. Znajdz sobie jakiegos kompana pedala i bedziecie sie zapinac do woli.

Gość Nuda w pracy:)
..i tu sie mylicie wszystkie te ktore sadza ze jak dadza facetowi juz wszystkie dziurki to on ich nie zdradzi. Wrecz przeciwnie rozochoci to go i pora na nastepny etap-trojkacik:D ja pisze jako facet. Ale fajne jestescie ze sie tak godzicie bo ja musze na boku.

Gość może wszyscy homoseksualiści
to robią, a i owszem, ale facet hetero???:O

Gość jagna56565
Ale kobiety co to lubia to tez maja chyba cos z pedala hahahaha

Gość DO -może wszyscy homoseksuali
nooo co ty, naprawdę????!!!! a babeczki mają piersi do karmienia dzieci, a bawią się nimi dorośli faceci, to dopiero szok :D hahahahaha

Gość jagna56565
Nie tylko sluza one do karmienia madra kobieto. Sluza do karmienia wtedy kiedy karmisz a cale zycie nie karmisz chyba nie? ale za to srasz cale zycie chyba ze ty nie... :|

Gość autorko twój chłop też ochoczo
własnej dupy nadstawiłby tobie? jeśli tak, to totalnie jakiś pedzio:D

Gość ulakkii70
Jeśli dasz radę to spróbuj, warto. Mój mąż też kiedyś chciał, spróbowaliśmy, bo jestem bardzo otwarta na wszelkie zmiany, ale żadnemu z nas się nie spodobało. Warto wiedzieć co lubisz po eksperymencie, a nie przed :)

Gość jagna56565
gorzej jak mężulkowi się spodoba to zapodawanie w dupe i wymieni cię na chłopa hahahhaha

Gość WYROCZNIA SWIETA
to tylko twoja sprawa czy sie zdecydujesz. my z mezem nie mamy oporow w tym temacie, ale do tego doroslismy poooooooo dluuuuuuugim czasie. chcielismy urozmaicic nasze pozycie. wkrotce nam strzeli dyszka po slubie i uwazam ze jest nam ze soba dobrze i na pewno nie jest nudno. poza tym uprawiamy tez milosc francuska, bo jak mam okres a mam ochote to inaczej sie nie da bo wszystko na dole boli.... jak robisz to z kims komu ufasz to jest ok.

Gość dex-ter
ha ha ha ja nie wierze ani jednej kobiecie ktora napisala ze anal ja zadowala po pierwsze sex analny wymaga przygotowania,przewaznie lewatywy zeby wyproznic jelita w innym wypadku kal zalegly w jelitach pozostaje na penisie co na pewno nie nalezy do atrakcji dwa: zawsze nalezy w gumce poniewaz odbyt to siedlisko roznych bakteri trzy: oprocz bolu kobieta nigdy nie ma orgazmu, bo w odbycie nie ma zadnego punktu stymulujacego cztery sa kobiety ktore na sile chca pokazac ze czerpia z anala przyjemnosc zeby "uszczesliwic mezczyzne" tym samym krzywdza siebie poniewaz z biegiem czasu budzi sie niechec i odraza do sexu

Gość never say never
nigdy nie robiłam lewatywy, a maz nigdy nie byl brudny "po" :P wszystko zalezy od odpowiedniego przygotowania, higieny i nawilzenia. A swoja droga nigdy wczesniej nie mialam tak zadbanego tylka jak teraz ;) Bo a noz cos sie wydazy.... ;)

jak tu pisza niektore- anal moze byc przyjemny nawet bardzo z poprzednim facetem ( greckiego pochodzenia) zdarzalo sie czesto i bylo bosko a teraz meza probuje na to namowic i on nie chce- to jest dopiero zonk- nie? :)

Ja to uwielbiam, orgazm jest monstrafajny, dodatkowo drażnimy łechtaczkę, ja albo on:) musi być mocne nawilżenie jak wspomniano wczesniej i max relaks. pierwszym razem było tak, że tak długo mnie pieścił i jeździł po dziurce aż sam wjechał do srodka. Inaczej nie osiagam orgazmu, faktycznie problem z hemoroidami sie pojawił i dlatego zrezygnowałam ze zbyt częstego takiego seksiku. Zawsze kończy we mnie ale zaraz lece do kibelka sie umyć i wycisnąć ile sie da... wtedy nie mam rozwolnienia:)

Gość :p:p:p:p:p:p:p
Uniunia daruj sobie bo sie pozygam hemoroidzie zaplesnialy

Gość ktoskaaaamak
Moj maz tez probowal mnie namowic na taki sex. Powiedziałam owszem, ale najpierw kupimy wibrator i spróbujesz ty jak Ci się spodoba to ja się zgodze, w koncu tyłek obojgu nam służy do tego samego i dostarczy takich samych odczuć. No, ale mężuś nie chciała sam spróbować więc mam spokój.

Gość moja już żona też
mówiła nigdy w pupę, ale któegoś razu chciała, żebyśmy spróbowali skoro ja o tym mówiłem. Dużo pieszczot, potem coś do poślizgu i poszło, pierwszy raz była mocno zawstydzona. Za drugim razem przeżyła nieziemski orgazm, generalnie nie kochamy się w ten sposób często, a raczej bardzo rzadko, w ciągu ostatniego roku może 5-6 razy. Najśmieszniejsze jest to, jak była przeciwna na początku, a co mówiła po pierwszym orgaźmie analnym. Do dziś z tego mamy ubaw. :-)

Gość chicaboom
myśle, ze skoro mąż tego pragnie to mogłabyś też spróbować, chociażby dlatego byś też zobaczyła jak to jest :) ot tak, ze zwykłej ciekawości :)

Gość paris hiltonnn
moja już żona też ----> a mnie bardziej zastanawia co facet robi na forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci?? To tak jakbym ja przesiadywala na forum lesbijki... Moim zdaniem jesteś zboczeńcem i rajcujesz się tym co kobiety tutaj opisują i pewnie walisz przy tym konia. A wy Panie uwazajcie na tego koniobijce :)