Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokkrottkaa.

Nietypowy seksualny problem...

Polecane posty

Gość no więc u mnie to jest tak
orgazmu pochwowego nie miałam nigdy. tylko łechtaczkowy. a przy seksie analnym dużo łatwiej mi ów orgazm osiągnąć - choćby dlatego, że mam dużo łatwiejszy dostęp do łechtaczki i mogę się dowolnie stymulować/poprosić o to męża. Także seks snalny dostarcza mi w sumie więcej radości niż tradycyjny :p. Wbrew temu, co twierdzą niektórzy.

Gość crgvyjhujiu
Dex-ter orgazm jest i to mega silny ! Kochając się analnie Mąż pobudza mi palcami łechtaczkę i to dopiero odlot.... Taki rodzaj sexu uprawiamy raz na 2-3 miesiące więc hemoroidy mi nie grożą.

Gość never say never
moj maz dziwil sie, ze mi sie tak spodobalo, spodziewal sie innej reakcji, hehe ;)

Gość kałożerca
ja lubiem z moim ckochasiem dymać w odbycik. raz ja jego, raz on mnie. tak ciasno! a jak zostanie kał na penisie to zlizujemy razem ze spermo.

Gość no i dobrze kałożerco :)
tak trzymać. potem się nie zapomnijcie namiętnie głeboko pocałujować. i nikomu nic do tego :D.

Gość hvmjolka
Ja próbowałam :) Było przyjemnie i czasem mam bardziej ochotę na ten rodzaj seksu. Dla par, które mają do siebie zaufanie, a facet nie spieszy się. Wskazane użycie lubrykantu, no i nie można mieć akurat zatwardzenia...