Gość 09876543234567890 Napisano Grudzień 12, 2011 Ważę 52 kg przy 170 cm wzrostu i chcę zdrowo schudnąć 2 kg, bo jadę na wesele. Czy jeżdżąc codziennie rano na basen, jedząc 6-7 mniejszych posiłków dziennie o ładunku ok. 2000 kcal (nie chcę się wyniszczyć, bo nie warto, zdrowie na 1 miejscu) i pijąc czerwoną herbatę uda mi się to osiągnąć? Mam 18 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 41 Napisano 17 godzin temu Dziewczyny, może będziemy pisać w kolejnych tematach, które istnieją? Pisze u góry, że jest 399 stron z tematami. Może chodzi o to, że mają ograniczoną ilość miejsca na tematy i stąd co jakiś czas takie czystki w tematach. Zobaczymy co się stanie jeśli wyświetli się 398 stron z tematami. Może wtedy przestaną znikać tematy jak teraz non-stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu To widzisz różnie o tym piszą. Dla mnie to by była dobra wiadomość, bo bardzo lubię brać serek wiejski do pracy. No i uwielbiam serek waniliowy rolmlecza. Na mleku też czasem coś tam ugotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 15 godzin temu Dziewczyny może załóżmy grupę na fejsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 15 godzin temu Jak widać stare tematy nie lecą z taką predkoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach