Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuszek>

Wolę wyglądać brzydko

Polecane posty

Gość kopciuszek>

Nie chce mi się łazić po sklepach, przymierzać ciuchów, smarować jakimiś kupami po twarzy, misternie układać długich włosów. Powiedzcie po co Wam to?

Gość chocby dlatego ze microsoft
zeby nie usiasc i nie rozplakac sie rzewnymi lzami, poza tym nie dosc ze to lubie, to u mnie smarowanie sie jak to nazywasz kupami jest koniecznoscia bo inaczej bym cala chyba popelaka

Bo kazda kobieta lubi czuc sie pieknie:) Czasami naprawde warto o siebie zadbac, troszke sie podmalowac czy kupic nowy ciuszek:) To zawsze sprawia, ze wzrasta nasza samoocena:)

Gość mściwa Gośka +
będziesz sama , ale pewnie to też ci nie przeszkadza, brawo!!! jak widze niektóre desperatki co robią ze sobą to śmiac mi sie chce-byle chłopa mieć:D

Gość Pola z Krakowa
ja też miałam okres, w którym myślałam zupełnie jak ty. Całe szczęście trwało to tylko pół roku. Jednak doszłam do wniosku że wygląd człowieka wiele o nim mówi. Poza tym lubię to jak większość kobiecej populacji

Gość kopciuszek>
mi samoocena się poprawia jak mnie ktoś pochwali, a czuję się ładnie byle czym, pewnie że dbam o siebie, w sensie higieny, czasem jakieś oko walnę, ale jak idę do galerii handlowej to czuję się jak z innej planety

Gość kopciuszek>
nie jestem sama, mam rodzinę