Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwa Patriotka PL

Odmawiajmy codziennie modlitwy, żeby Polska wyszła z Unii Europejskiej

Polecane posty

Gość gość
Myślę, że modlitwa to za mało. Głosowanie przeciwko PO-PSL też za mało? Co jeszcze można zrobić by odwrócić upadek Polski.

Gość TERAZhey
Putin w Moskwie wydał dekrety, rozporządzenia , decyzje aby w Rosji nie sprzedać NIC , nawet kawałka gleby , skoro firmy SONY, PANASONIC, IBM, GE, SHARP, IKEA, FIAT, MERCEDEZ , BMW i inne chcą w Rosji założyć swoje filie i wybudować siedziby firm to tylko na działkach do dzierżawy i zyski muszą płynąć do skarbu Rosji z dzierżawy i dochodu firmy , podobnie zrobił Łukaszenko na Białorusi i wpuścił firmy chińskie, przy polskiej granicy wybudowali Chińczycy centra handlowe ale Łukaszenko swojej ziemi ojczystej nikomu nie sprzedał , a POsrańce sprzedawali dosłownie wszystko i tuż przed wyborami do Sejmu i Senatu sprzedali PKP Energetyka , co jeszcze jest polskie, co jeszcze można sprzedać wołali Polacy ? Sejm i Senat pozostał do sprzedania ? Czy CeBOS prowadził badania ile Polski jest w Polskich rękach , czyli , ile Polski należy do Polaków ?

Gość gość
Ci ktorzy sa decyzyjni niech działają w Imie Jezusa dla dobra Polski. Ci ktorzy nie są bezposrednio decyzyjni niech się modlą za tych bezposrednio decyzyjnych aby mieli rozum i dobrą wolę walczyć o naszą ojczyznę z okupacją UE.

Gość gość
Podoba mi się taka intencja modlitewna. Popieram.

Gość gość
Módlmy się, zeby Unia sie ROZPADŁA i Niemcy musiały same rozwiazywać swoje problemy a nie ciągnąć kasę z krajów unijnych.

Gość gość
Jestem z Wami i jestem pod wrazeniem, czyzby Polska przechodzila powolne odrodzenie? Ja mieszkam w Anglii, ale wolalabym w Polsce. Jak wrocic? Mamy dwoje dzieci.... boje sie biedy :(

Módlmy się, zeby Unia sie ROZPADŁA i Niemcy musiały same rozwiazywać swoje problemy a nie ciągnąć kasę z krajów unijnych. v Modlę się w tej intencji co jakiś czas i zawsze potem sie lekko chwieje w posadach. Gdyby tak przyłączyło się więcej osób...

Gość gość
Jebać unię europejską, jebać lewaków.

Gość gośćobserwator
Co sadzicie na temat:czy Polska powinna miec bombe atomowa?

Gość gość
Tak dla Polski wolnej od lewackiej UE!

Gość gość
Mogę sie podjąć takiej modlitwy.

Wyjście z EU to jedno,a słuchanie się judeochrześcijaństwa to drugie.Chwała Słowianom,mam nadzieję,że czas ponad 1000 letniej okupacji dobiegnie końca! Anty PO PIS ZL,PSL,PETRU!

@ gość 2015.11.29 a co z Polakami ktorzy pracuja zagranica dzieki unii ? hee ? x Nie zrozumiałeś. Polacy pracują za granicą nie dzięki unii tylko z powodu unii. To unijne dyrektywy wymusiły na Polsce likwidację kolejnych miejsc pracy skutkiem czego ludzie są zmuszeni emigrować za granicę. Nie dlatego, że tak chcą tylko dlatego, że muszą! Praca za granicą nie jest dzięki unii, bo tu nie ma za co dziękować. Trzeba wyjść z unii, stworzyć własny rynek pracy wolny od unijnych nakazów i zakazów i wtedy będzie normalnie. Bo obecnie to chłopu nawet mleka nie wolno więcej sprzedać bo zaraz zostanie ukarany za przekroczenie kwot mlecznych, a to już normalne nie jest.

W latach 80 tych i 90 tych rowniez uciekali z PL? i kto ponosi za to wine ? oczywiscie ze wlasny Kraj!!!