Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwkropce.

Misie fundacji TVN - kup misia

Polecane posty

Gość jestemwkropce.

hej, chciałabym kupic mojemu 4 miesiecznemu chrzesniakowi tego misia z akcji kup misia fundacji tvn i allegro, misie kosztują 50 zł, matka chrzestną jestem po raz pierwszy i calkiem od niedawna, kasą nie sram studiuje jeszcze i pracuje dorywczo, nie wiem czy taki misiek nie będzie zbyt małym prezentem??? myślę,że mama dziecka wybierając mnie na chrzestną spodziewała się Bóg wie jakich prezentów, nie chcę sobie pozwolić na prezenty ok. 100 zł i wiecej bo to tylko jedne ze świąt w roku, były już chrzciny, teraz te święta, póżniej będzie zajączek , roczek, chyba zbankrutuje, a jak raz się pokażę z czymś drogim to póżniej będzię głupio kupić jakiś drobiazg, myślicie że ten miś będzie ok?? czy coś trzeba do niego dokupić?? dziękuję za pomoc

Gość jestemwkropce.
pomoże ktoś , może jakas młoda matka chrzestna??

Tak jak napisałaś, jak raz kupisz coś ekstra to potem wszystko będzie wyglądało blado. Jako matka chrzestna myślę że powinnaś kupić coś przydatnego, co mama potrzebuje, bo misie to wiesz.. na pewno już ma ;) Zapytaj może mamę dziecka, i absolutnie nie przejmuj się kasą :)

Gość jestemwkropce.
Chcialam kupic cos co by bylo niepodzianka, pytalam juz co kupic w przypadku chrzcin - odp. fotel do karmienia, pokazala mi kilka cena 250- 400 zl ;/ po pierwsze chrzciny to dla mnie symbol wstapienia do kosciola a nie urodziny czy tym podobne żeby kupic fotel po drugie cena jak na prezent na chrzciny tez dla mnie kosmiczna biorac pod uwage to ze jestem studentka, kupilam w koncu album na zdjecia( ktory jak sie okazalo bardzo sie spodobal i przydal) i zlota blaszke do lancuszka, teraz to az sie boje zapytac co by sie przydalo :/ zeby odp mnie z kapci nie wywalila

Pfff... To jak tak, to olej ich, i kup cokolwiek za tyle ile masz, nawet tego misia. Niech nie mysla ze to ze trzymalas ich dziecko do chrztu to sprawia ze jestes ich nowym zrodlem dochodow. BEZ PRZESADY :)

Gość jestemwkropce.
dziekuję za pomoc, byłam dziś w h&m i kupiłam za niedużą kasę furę fajnych ciuchów, koszulki, jeansy, bluze z kapturem , także prezent juz mam:)