Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufulka

ależ jestem złaaaaa!!!!!

Polecane posty

Gość fufulka

znów kolejny frajer! i jak tu można komuś zaufać? potem się dziwią, że w stosunku do ludzi się zachowuję jak przestraszona mysz. damn it

Gość nowa na kafe wlasnie ta
fajny ten kotek

Gość fufulka
oczywiście kolejny pacan, który chciał się tylko zabawić.. po prostu spotykałam się z jednym osobnikiem już od prawie 2 miesiecy, zachowywał się wobec mnie wspaniale, pięknie, milo, dogadzał mi itd... dziś się jego kolega sypnął, jak się spotkaliśmy na mieście, że ja z nim się wczoraj widziałam, a to niestety ojjjj niestety wcale nie byłam ja. fuck it

Gość fufulka
jak mozna byc az tak nieszczerym? spotykac sie z kilkoma na raz..

Pacany ,fujary i niedojrzałe emocjonalne osobniki tak mają:O:(

Gość fufulka
aż mam ochotę na kimś rozładowac emocje.. nawet nie mogę krzyknąc w tym mieszkaniu grrrr

Gość rrrrrrrrr
nie, na pewno nie, bo ja juz wczesinej dostałam słuchy że jest taki właśnie i sie potwierdzilo

Gość fufulka
ale kolega sie wygadal o spotkaniu i myslal ze to ze mną.. ups -.-

Gość fufulka
mam nadzieje ze nie jest wielu takich osobnikow, ktorzy spotykają się z kilkoma na raz

Gość Nabuchodonozor1985
Droga Fufulka, na początek chciałbym pogratulować koledze Twojego byłego już chłopaka. Jego niewzruszony głębszą refleksją występek, nakreślił grubą niczym cała ta afera rysę i niesłychane pomówienie na całą generację współczesnych uczciwych mężczyzn. Oczywiście koleżanki i koledzy piszący w tym wątku mają rację: Twój chłopak z pewnością spotkał się z koleżanką aby: a) pożyczyć jej lekcje, b) zanieść lekarstwa dla Jej chorej babci na stwardnienie rozsiane, c) jego złośliwy kolega kłamał bo skrycie Cie wielbi i ma ołtarzyk z Twoim zdjęciem. Podsumowując: absolutnym i niesłychanie krzywdzącym twierdzeniem jest, jakoby faceci byli w stanie spotykać się z więcej niż jedną dziewczyną. Yes.

Gość fufulka
cóż, czyli istnieje baardzo duże prawdopodobieństwo, że kolejny będzie taki sam ;] a kolega chłopaka chyba się juz nie połapał w jego wojażach