Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polegalu

pasztet

Polecane posty

Gość polegalu

zdarzyła się przykra sytuacja, że wczoraj zmarła moja babcia. Pogrzeb odbędzie się w piątek, a tego dnia mam do wygłoszenia referat z ćwiczeń(dodam, że jestem na studiach) termin na który jestem zapisana na owy referat jest podobno ostatnim wolnym terminem.. Myślicie,że mój ćwiczeniowiec zgodzi się przenieść mi owy referat na inny dzien> bardzo chciałabym się pożegnać z babcią.. podpowiedzcie mi również jak do niego zagadać i co powiedziec zgłaszając się z tą prośba.. blagam o pomoc

Gość ms ipadowa
przynieś klepsydrę z terminem pogrzebu bo pomyśli, że kłamiesz:(

Gość dsadawewa
jak by mój dziadek umarł to bym mógłbym zrezygnować z najlepszej pracy żeby być na pogrzebie:O

Gość po prostu ula
normalnie powiedz prawde , to też człowiek ,klepsydre na wszelki wypadek wez..

Gość polegalu
ale ja się z nią już do poniedziałku nie będe widzieć, jedyna droga kontaktowa jaką cały czas mamy to mail

Gość lu ne
to wyślij skan, z drugiej strony żaden dowód, można taką klepsydrę sobie samemu zrobić, powiedz wprost jaka jest sytuacja zamiast kombinować

Gość polegalu
własnie się cały czas zastanawiam czy na prawde jakiś dowód jest na to potrzebny...

jak będziesz sie wspomagać dowodami to to będzie wyglądalo jeszcze bardziej podejrzanie, niz bez. jakbys chciala na sile cos udowodnic. powiedz prawde i licz na to ze jest normalnym czlowiekiem :)