Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto na wieczór powróży?

Kto na wieczór powróży?

Polecane posty

Tzn tak , jak zwykle widzę tylko to co jest , było a może i będzię. Widzę, że bardzo go kochasz, chciałabys napewno aby wasze życie już było stabilne, widzę też nowe życie, (może chcesz być mamą , może boisz się , że nią bedziesz:):) Twój partner w którymś momencie Cię zawiódł, nie było to coś wielkiego jakaś codzienna sprawa. On żywi do Ciebie uczucia, są napewno bardzo duże, wydaję mi się, że On też myśli o stabilizacji ale chyba czasami się jej boi. Ty jesteś nie do końca pewna Jego, kogoś się obawiasz. Jednak w sumie w dużej mierze od Ciebie zależy czy związek przetrwa na zawsze.Widzę też choć o to nie pytałaś , że jesteś bardzo niepewna siebie. Powinnaś to zmienić , nie masz powodów by mieć niską samoocenę.

wszystko zgadza się:) zastanawiam się czy to ten;)i czy będzie właściwym kandydatem na męża:p bo ma tez sporo wad;)

nowe życie zastanawiam się nad nim;)czy to ten mężczyzna czy właśnie rozpocząć nowe życie...

Gość świat jest dziwny
Działalność gospodarcza, innymi słowy własna firma

Gość świat jest dziwny
Nie masz czego wybaczać :-)...Ale już od siedzenia w domu d*pa mnie boli:-)........i staję się powoli,,kurą domową"...:-)

Gość świat jest dziwny
i muszę coś zadziałać, tylko czy DG to to..?

Styczeń to zawsze dobry czas na rozpoczynanie działań własnej firmy, można dostać dotację, jakieś fundusze, jednak każdy czas jest teraz średni. Z Uwagi na kryzysy. Widzę jakieś inwestycję, pieniądze. Jednak ja jestem lepsza w wróżbach duchowych niż finansowych. Także widzę, że się boisz tego interesu, masz pomysł nawet dość nietypowy( widzę innowację) tylko nie mogę powiedzieć czy przyjmie się w środowisku do którego ten pomysł kierujesz. Miałaś jakieś kursy? Szkolenia, bo widzę że jesteś niepewna co do stanu swojej wiedzy ( mam na myśli szkolenia np finasowe) Także myślę ze niewiele Ci pomogę, finanse są bardzo płynne i raczej nikt uczciwy nie powie Ci wróżby typu " zakładaj" Badz "odpusć" Wiem tylko ze miałas zazwyczaj pecha a teraz ma się to zmienic ale czy dotyczy to firmy czy samej Ciebie nie wiem-dla Kasi

Gość świat jest dziwny
Dotacji nie dostanę.O prowadzeniu firmy mam pojęcie,prowadzę od 10 lat mężowi księgowość.Prowadziłam też własną, ale wykręcono mnie na spore pieniądze i nie było sensu ciągnąć...stąd moje obawy,czy znowu nikt mnie nie oszuka...naiwna jestem i tyle :-( Ale muszę coś robić, bo zwariuję :-) 2-3 a ja na cafe...wstanę o 12 i tak będę się tułać do 17:-)....ja już tak nie chcę :-)

Gość świat jest dziwny
Więc i tak zaryzykuję, nawet gdyby miało się nie udać:-)...

Ryzykować trzeba, zawsze jest nadzieja:) Mnie na własną firmę nie stać:) a z pracą ciężko, na wróżbach się nie wyżyje:) no ale coż jakoś jest:)

Gość polkjik
Strasznie mnie ciekawo pewna sprawa, otóż niedługo spotykam się z pewnym mężczyzną z internetu znamy się wprawdzie ze zdjęc ale ciekawi mnie czy ja mu się na spotkaniu spodobam czy nie i będzie robił dobra minę do złej gry ?

Gość polkjik
*dobrej miny ...

Gość polkjik
w sumie to źle poprawiłam :D ale proszę o odpowiedz :)

Gość polkjik
a jak mam zadać to pytanie ? Bo nie chce podawać dat urodzenia

Gość świat jest dziwny
Morigan ,ale to do mnie nie pasuje takie życie...zawsze byłam energiczna,pełna życia i uparta :-) Dążyłam po trupach do celu :-).

Gość fajna kobietka11
22.08.89 Co się wydarzy w moim życiu w ciągu najbliższych miesięcy?? :)

Ja widziałam, że w życiu miałaś pecha:) Ale szukuje sie dobry czas:) wiec do dzieła:)

polkjik- bez daty urodzienia nic Ci nie powiem. Bo przecież s kosmosem ja się nie łącze.

Fajna kobietka, pytanie tez średnie bo nie ma konkretu ale zadam je dla Ciebie.

Gość polkjik
Hmmm no nie wiem liczyłam na jakąś Twoją intuicję :) ale ok skoro bez dat się nie da w takim razie już nie dopytuje :)

Morigan-jesteś super:)masz dar:)

Gość fajna kobietka11
to ja się poprawię i zapytam jak prawie wszystkie o faceta. Czy mam szansę na jakiś stały związek w przyszłości i jak tak to kiedy.

z Intuicją tak średnio jak się nie ma danych.:) Chetnie bym sprawdziła, moze chodziaż kolor mi podasz jaki lubisz, albo miesiac urodzenia i rok, i imię

Gość polkjik
więc imię Agnieszka (wrzesień 24) on Łukasz :) czy ja mu się spodobam czy wyjdzie z tego w ogóle jakiś udany związek ?

Gość świat jest dziwny
Morigan nie zawsze potrzeba wielkich nakładów. Fakt,że trzeba się na początku motać,ale ,,pieniądz robi pieniądz". Mąż jak otwierał firmę(10 lat temu) to miał 3 tys zł ,które ubezpieczalnia wypłaciła za rozbity samochód. I miał dwa wyjścia, zainwestować lub naprawić samochód.Wybrał pierwsze.Zaczynał w mieszkaniu.Dziś ma swój teren pod działalność, biura,hale ...Liczy się pomysł i dążenie do celu :-)