Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kala20

Czy go nie pociągam...?

Polecane posty

Gość kala20

Witam, mam taki problem... Od niedawna jestem z pewnym facetem, choć to nie mój pierwszy związek jestem "formalnie" dziewicą i on o tym wie. Ze względów poglądowych i zdrowotnych chcę poczekać jeszcze trochę na swój pierwszy pełny stosunek. Powiedział, że to szanuje, poczeka, nie stanowi to dla niego problemu. Rzeczywiście nie nalega. Właściwie trochę się zabawiamy (przede wszystkim oralnie), ale ostatnio zauważyłam, że on rzadziej ma na to ochotę albo jeśli nawet ma ochotę to wszystko dookoła mu przeszkadza (to warunki w jakich to robimy, to zmęczenie), czasem wręcz odnoszę wrażenie, że szuka tylko wymówki. I zastanawiam się... Czy to możliwe, że przestałam go pociągać? A może jest zmęczony zwykłym "zabawianiem się" (niestety, nad czym sama ubolewam, trudno tutaj nie wpaść w swego rodzaju rutynę, choć "iskra" najczęściej jest)? Zaczynam się martwić i zastanawiam się czy nie na zapas czy rzeczywiście coś jest nie tak. Oczywiście próbowałam z nim na ten temat rozmawiać, ale właściwie nic konkretnego z tego nie wyszło.

Gość Joanna, lat 97
musisz go silniej pociągać za wacka aż tryśnie

Gość kumoszka stara i gderliwa
Dziewica zabawiająca się oralnie :D Nie jesteś kotku dziewicą. Kawałek przerośniętej śluzówki nie czyni z kobiety dziewicy. Dziewictwo to coś więcej 🖐️

Gość doświadczony doświadczony
Trzepie kapucyna po kątach i tyle. Z tego faceta porzytku mieć nie będziesz.

Gość kala20
@kumoszka stara i gderliwa Dlatego napisałam, że "formalnie"... @doświadczony doświadczony On sam zaproponował żebyśmy postarali się zrezygnować z masturbacji... Więc już nie wiem czy on ma jakieś problemy czy rzeczywiście przejmuje się tak wszystkim dookoła...? Często nawet widzę, że jest cholernie podniecony, ale on wtedy odmawia i ma tysiąc powodów dla których nie możemy tego zrobić.

Gość kala20
Dlaczego ludzie mają poczucie że jak lubię oral to od razu obciągam wszystkim dookoła i wszyscy dookoła robią mi minete?! Póki co zdarzyło mi się to z dwoma facetami, dwa razy w stałych związkach, więc nazywanie mnie "obciągarą" dość mocno mnie obraża...

Gość wójekstaryhuejk
kobieto może pomyśl o narzeczeństwie bo schodzisz na dalszy plan

Gość wójekstaryhuejk
po whoY to skopiowałeś i wkleiłeś nicholery nie czaje ale śmieszne

Gość wójekstaryhuejk
jedzie zając do burdela a tam miso z sarną dyma sosnę zajączek pyta -co robicie -rżniemy jelenia w trampkach

Gość Kala 20
idzie baba do doktora a doktor też baba ahahaahahahha

Gość wójekstaryhuejk
cały las zrobił orgie sexualną a na końcu sowa sprawdza kto z kim miś z mrowiskiem ok zajączek z lisem ok wiewiórka z orzeszkiem ok sowa z drwalem ok ....+

Gość leoniateofila
nic dziwnego, że się znudził. też bym wolała zabawiać się sama niż żeby mi chłop targał łechtaczkę zamiast porządnie wymłócić i tak co dzień. nuda i frustracja. nie mam 12 lat. ile tak można? 2x, ale żeby w kółko..