Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być może w ciąży....

dwie kreseczki i co dalej

Polecane posty

Gość być może w ciąży....

Wyszły mi 2 kreski...i teraz nie wiem za bardzo co i jak... no i boje sie bo miałam okres (lub coś w tym stylu) no i nadal plamię... więc się boję cieszyć czy jestem w ciąży... Myślicie, że powinnam iść teraz do lekarza?

Jeżeli plamisz to żadne bety tylko prosto do lekarza, może konieczne będą leki. Im szybciej tym lepiej bo to może być zagrożenie dla ciąży lub poronienie.

Miarka weź nie strasz dziewczyny. Jakas psychoza z tym krwawieniem. Spokojnie, jak masz krwawienie w terminie miesiączki to najpewniej nic złego się nie dzieje. Umów się na wizytę, tylko nie panikuj.

Nie chcę jej straszyć, ale niech nie marnuje czasu na betę tylko odwiedzi lekarza. Bo krwawienie to nie jest coś normalnego i trzeba sprawdzić czemu go ma.

Gość mamamam27
biegiem do lekarza - może masz niedobór progesteronu a on iest odpowiedzialny za utrzymanie ciąży

Gość do lawendowe pole
to ty raczej doinformuj się zanim poinstruujesz kogoś znowu równie bez sensu:O każda krwawienie czy plamienie w ciąży stanowi potencjalne niebezpieczeństwo dla ciąży i należy natychmiast, gdy tylko zauważy się takowe udać się do gina