Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytającaaa1

W jakich sklepach można kupić portfel?

Polecane posty

Gość Pytającaaa1

Zastanawiam się w jakich sklepach w galeriach handlowych można kupić fajny męski portfel (raczej elegancki, nie w stylu CROPP'a itd.). Na Allegro jest dużo ciekawych ofert, ale na zakupy internetowe to już chyba za późno jeśli chodzi o prezent na gwiazdkę ;) Przede wszystkim portfel ma być zapakowany w firmowe pudełko. Na Allegro takowe dodają, ale w sklepach zawsze na wystawie portfele leżą "luzem", chyba, że dopiero przy kasie dodają to pudełko. Będę wdzięczna za odpowiedzi :) Pozdrawiam w ten mroźny jesienny poranek ;)

Gość iiiii6
Ponieważ dzisiaj zimno, to ubierz ciepłe majtki.

Gość boaaabb
Moze w jakims dobrym obuwniczym? Albo w takim, gdzie sa rzeczy skorzane - kurtki, torebki, portfele. Nie wiem jak taki sklep sie nazywa.

Gość bendek_P
Na stronie www.torebki-skorzane.pl mają ładne rzeczy i rzeczywiście taniej niż w innych sklepach. Aż dziwne, że tak tanio sprzedają skórkę naturalną...

Gość gość
Ochnik Wittchen

Gość zenek_D
Używam od roku portfela ze skóry maltana, który mi żona kupiła od marki TMC -www.torebki-skorzane.pl. I powiem, że jest to zupełnie inna jakość, niż moje wcześniejsze portfele. Nic nie pęka, nie ma zarysowań, porządna skóra.

Gość ElżbietaPort
poszukaj w galeriach, czasem są stoiska, ja oglądam się tylko za dobrze wykonanymi portfelami, bo niektóre co prawda ze skóry ale szczerze wyglądają jak używane, mimo zawrotnych cen i zdjęcia prosto z półki sklepowej. Ostatni swój kupiłam w centrum Janki w Puccini

Gość gość
w masarni kurfa , co za bezmózgi :(

Gość gość
Polecam serdecznie sklep BrunoBag na Allegro: Sprzedawca posiada w sprzedaży produkty skórzane bardzo dobrej jakości! Ceny nie są wygórowane i na prawdę opłaca się zaczekać na wysyłkę. Zazwyczaj trwa to 2 tygodnie, gdyż towar wysyłany jest zza granicy. Kupiłam portfel dla siebie i męża i śmiało polecam każdemu!

Gość KarolinaCebula

Zobacz sobie tutaj: https://sklep.solier.pl . Sama kupiłam tutaj portfel dla swojego męża i jest z niego zadwolony. Solier to Polska firma, polecił mi ją znajomy, portfel jest na prawdę dobrze wykonany.