Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najstarsza siostra :)

CO KUPIĆ 12-LATKOWI POD CHOINKĘ? CO KUPUJECIE DZIECIOM W TYM WIEKU? DORADŻCIE

Polecane posty

Drogie mamy proszę was o pomoc. Mam 12 letniego brata,między nami jest spora różnica wieku, ale kocham go strasznie i chciałabym mu kupić pod choinkę prezent który go ucieszy, tak do 200zł . Doradźcie co kupujecie swoim dzieciom w tym wieku? z góry dzięki :)

Gość może puzzle
duże puzzle 1000elem.

wybrać prezent dla dwunastolatka to już niezły wyczyn:)najlepiej coś zgodnego z jego zainteresowaniami. to już nie jest małe dziecko, któremu niemal wszystko pasuje. Tacy podrastający chłopcy lubią tez już się stroić- więc jak znasz gust mozesz kupić jakieś ubrania. ni i wszelkie gadźety elektroniczne. Ale to już trzeba zagłębić się w upodobania dziecka

patrzyłam na to auto - kosztuje prawie 300zł z przesyłką, to ufo ciekawe i można je niedrogo wyrwać, pomyslę nad tym, tylko nie wiem czy to nie jest zabawka dla mniejszych dzieci? czy 12-latek takim ufo będzie się bawił? hmmmm alonuszka - myślałam też nad bluzą bo faktycznie wchodzi w wiek dojrzewania to i chce się podobać ;) ale myślałam żeby mu własnie dokupić coś do zabawy do tego.... zastanawiałam się nad grą, tylko nie wiem też jaką w tym wieku? bo zabijanki nie wchodzą w grę :) kurcze dla małego dziecka łatwo coś kupić a dla takiego nastolatka to już faktycznie jest wyczyn :)

Gość ja kupilam
mojej corce prawie 12 letniej konsole mp 4-sa tam gry,kamera,mozna ogladac filmy,słuchac muzyki,jest dyktafon,mozna podpiąc do tv i tez grac-koszta z wysylka 120zl

Taka koszulka to dobry pomysł, jak chodzi na mecze to może też być szalik lub czapka ulubionego klubu. jest też mnóstwo innych gadżetów jak pościel czy polary. Fajnym pomysłem może tez byc zdalnie sterowany helikopter.

Gość gość
Ja kupiłam swojemu synkowi zegarek smartwatch

Gość gość
Raczej myślę nad jakimś oryginalnym i rozrywkowym prezentem, bo takie zwykłe takie młodego człowieka nie ucieszą. Chodzi mi po głowie by zabrać swojego syna do Leszna do tunelu aerodynamicznego.

Gość gość
A może wózek Anex Sport?

Gość gość
Dla dzieci w takim wieku spoko opcją mogę być np. gry planszowe. jezeli nie chcemy wydać nie wiadomo ile, to tailor games ma dobre gry w dobrych cenach. Dla 12 latka będzie super np. gra karczemne opowieści, na moje oko (mamy ja) idealna pod ten wiek