Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalllia

szansa na dzidziusia ?

Polecane posty

Gość konwalllia

Może tu mi ktos pomoże. Proszę o opinie. Z dniem 10 września zakończyłam moją kilkuletnią przygodę z tabletkami. 14 dostałam okres, następny okres przyszedł 22 padziernika , 7 listopada ( po16h od stosunku) wzielam escapelle , okres lub nie okres mialam 28 go ( byl skąpszy niz zawsze ,choc trwal tyle samo dni co zwykle) wczoraj mężulek poszalal i zapragnal dzidziusia :/ teoretycznie powinnam miec nieplodne... teoretycznie

Gość No i co w związku z tym??
Bo nie wiem o co ci chodzi...

Gość konwalllia
w zwiazku z tym ze sie w niedziele kochalismy zastanawiam sie czy zajdę. Bo po tabletkach mam długie cykle,a nie obserwuje organizmu w kwestii czy są plodne czy nie

To ty nie wiesz czy zajdziesz a nas pytasz czy my wiemy?Oj dziewczyno...Możesz zajść możesz nie zajść.Możesz mieć płodne albo ich nie mieć.Skąd my do cholery mamy to wiedzieć jak nawet ty się w tym nie orientujesz?????

Gość konwalllia
wstaliscie nie tą nogą co trzeba ? bo widze ze rozdraznieni od rana. co za tłum w twojej osobie. milego dnia

sorki hormony mi szleją...Ale jak się to czyta to ręce opadają...

Gość dalyah82
jak na moje to zrob test jakies 10dni po stosunku bedziesz miala pewnosc, a wogle to jesli zamierzacie miec dziecko to proponuje troche poobserwowac organizm, bedziesz wiedziala kiedy masz plodne a kiedy nie, sama w pazdzierniku odstawilam tabsy anty i od tego czasu sie staram o dzidzie. Powodzenia życie i pozdrawiam

Co to za pytanie...Jak mamy na nie odpowiedzieć? Jak dwpje ludzi uprawia seks i kobieta jest w wieku rozrodczym to jakieś szanse są zawsze (nawet jak stosuja jakąkolwiek metodę antykoncepcyjną, nawet jak borykają się z niepłodnością, jak mają podwiazane jajowody, przeciete nasieniowody...) Ale czy ty "zaskoczyłaś"...kto to wie. Może tak, może zajdziesz w ciażę za miesiąć, za dwa, za rok, za cztery lata a może wcale...kto to wie...