Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mayka123

Jak poderwać ambitnego faceta sukcesu?

Polecane posty

Gość Mayka123

Poznałam świetnego faceta, wykształconego, bardzo ambitnego, pewnego siebie, odnoszącego spektakularne sukcesy zawodowe. Zastanawia mnie, jakie kobiety podobają takim mężczyznom? Podobne do nich, potrafiące dotrzymać im kroku biznes-women, czy raczej piękne, miłe (ale niezbyt bystre) kobietki stanowiące ładne tło? A może macie jeszcze inne przemyślenia?

Gość fghjk
wszystko zalezy od jego wymagan, ale na pewno nie glupia i reprezentacyjna.. taki facet nie po to tyle pracowal nad swoim zyciem aby miec przecietna dziewczyne

Gość Mayka123
Pracujemy w jednej branży, znamy się na stopie zawodowej. nie jestem brzydka, też wykształcona, kompetentna w tym co robię. Nie wiem jak przejść na relację mniej formalną.

Gość proekozielona
cyt. odnoszącego spektakularne sukcesy zawodowe dobre ;)))

Gość proekozielona
cyt. raczej piękne, miłe (ale niezbyt bystre) kobietki stanowiące ładne tło? to też dobre ;))))) to zalezy od faceta, jego osobowosci, wychowania

Gość jeszcze nie mają czym
Raczej jeśli facet ma coś w głowie to nie zwiąże się z kobietą-tłem. Raczej będzie szukał kogoś, z kim może dzielić swoje zainteresowania, pasje, z kim będzie mógł pokazać się w towarzystwie, kto będzie się umiał odnaleźć, pokazać, porozmawiać na poziomie, ale jednocześnie będzie sobą, będzie to wszystko niewymuszone i naturalne.

Gość sgagrwae
najlepiej, zeby sie w Tobie zakochal, wtedy nie bedziesz sobie musiala lamac glowy jaka masz zgrywac, ambitna, wycofana, slodka czy przebojowa. Jak facet nie ma glowy do milosci bo pochlania go kariera to ja bym go i tak olala. W zasadzie co cie bardziej pociaga, on czy jego sukcesy?

Gość Mayka123
On :-) nie szukam bogatego faceta, jeżeli o to chodzi. Sama byłabym w stanie utrzymać rodzinę, szukam faceta, który z pasją podchodzi do swojej pracy i życia, kulturalnego i na tyle zaradnego bym miała poczucie bezpieczeństwa. Poza tym... on ma tak seksowny głos i pewność siebie, że nawet nie ważna jest dla mnie jego uroda (choć wcześniej też miało to dla mnie znaczenie)

Gość nkkggfkffif
mój mąż szukał reprezentacyjnej, z ciekawą osobowością i dobrym sercem. czyli full wypas wersję.

Gość fghjk
flirtuj byle bez narzucania sie

Gość Mayka123
Niestety, sprawa jest utrudniona bo rozmawiamy głównie przez telefon i tylko na tematy zawodowe ...w dodatku... raczej z mojej winy. Jestem bowiem bardzo konkretna i nie lubię "rozmawiać o niczym", jestem równie wykształcona, kompetentna w tym co robię i raczej nie-brzydka , ale to co ma on a mi brakuje- to pewność siebie- ja jestem nieśmiała. Poradźcie- jak zmienić relacje na mniej formalne??

Gość fghjk
jak dla mnie to poczekaj, niech zmiana plaszcyzzny bedzie dla niego wyzwaniem - o ile mu sie podobasz - to bedzie tez bezpieczne dla ciebie, i unikniesz ewentualnego kosza ;)

Gość Czterolistna Koniczynkaaaa
A może on ma dziewczynę narzeczoną? W ogóle dziwie Ci się, że masz jakiekolwiek plany wobec faceta , z którym rozmawiasz prawie wylącznie przez telefon i na dodatek tylko na tematy służbowe:D Mój narzeczony jest bardzo przystojny, na bardzo wysokim stanowisku, zarabia bardzo dużo i nie jedna panna ma na niego ochotę, ale on ma je wszytskie gdzieś i poza relacjami służbowymi żadne inne nie wchodzą w grę. Więc radzę Ci dobrze zejść na ziemię i przestać snuć wyobrażenia;)

Gość Mayka123
Jasne, że może ma narzeczoną i nie snuję wobec NIEGO- KONKRETNIE żadnych planów :D Po prostu doszłam do wniosku, że taki mężczyzna JAK ON bardzo by mi odpowiadał i zastanawiam się jakie takim facetom podobają się kobiety (tym samym, czy moja osobowość tym wymogą opowiada).