Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona dziś

Do osób znających się na programie WORD - pytanie

Polecane posty

Gość zmęczona dziś

Mam WORDA 2010. Chcę w umowę wstawić stopkę "Umowa współpracy, strona 1 z 1" potem na następnej stronie "Umowa współracy, strona 1 z 2" itd. Niestety gdy wchodzę w pasek Wstawianie i klikam wstaw stopkę to i owszem wstawia mi, ale na kazdej stronie taką samą, czyli na stronie 2 dalej jest tekst "Umowa współpracy, strona 1 z 1" a ja chcę, żeby mi automatycznie każdą stronę numerował. Czy ktoś wie jak to zrobić? Będę bardzo wdzięczna.

Gość Numeracje musisz wstawic osob
no albo kazda stopke wpisac recznie

Gość numeracja stron!!!!!!!!
Włącz numerację stron, ale czy dobrze rozumiem, że chcesz napisać na pierwszej stronie "strona 1 z 1", a na drugiej "strona 1 z 2" itd? Wiesz w ogóle jak się numeruje strony???

Na pierwszej stronie musisz mieć "strona 1z x", na drugiej "2 z x" itd. gdzie x to liczba stron w całej umowie :o Jak włączysz numery stron i wybierzesz pasującą ci opcję to on sam ci to wstawi, a stopkę w tej sytuacji możesz mieć taką samą w całym dokumencie, bo zostanie już tylko "Umowa ...", numery stron ustawia się osobno.

Gość zmęczona dziś
No tak, pomylilam się. Oczywiście chodziło mi, aby na 2 stronie było: "strona 2 z 2". a nie "strona 1 z 2" Dziś trochę nie myślę, ale tak, o to mi chodziło. Bardzo dziękuję za pomoc. Udało się :)

No to super :)