Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzina :(

nie moge przytyc :(

Polecane posty

mam 173 cm wzrostu i waze 50kg. Mam 2 letnie dziecko. Jem duzo i to co lubie: slodycze, chipsy, pizza, makarony, sosy serowe, camemberty panierowane itd. A mimo to nie moge przytyc... Maz niby w zartach mowi "ze same kosci przytula"..

Gość efefref
Chwalisz się czy żalisz? ;) Na wszelki wypadek zrób badania krwi i ciesz się słodyczami.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj cos
nie jedna chciała by być tak chuda jak ty :) Ja mam 167 i ważę 49 kg i uważam że jest ok :) i również ma córkę ale 4 miesięczną i tak samo jem wszystko na co tylko mam ochotę

Badania krwi pod jakim katem? morfologia czy cos konkretnie?

Gość TARCZYCĘ sprawdź
a ile masz lat?

25

Peritol trochę pomaga, wzmaga łaknienie choć jak piszesz jesz dużo to Ci nie potrzebne ;) ja musiałam brać bo apetytu nie miałam, jeść nie lubię (moja mama i siostra też widać takie geny) wiec i chuda zawsze byłam, na szczęście po ciąży trochę mi zostało i pielęgnuje jak skarb :D głupimi komentarzami sie nie przejmuj, nie każdy ma nadwagę i musi ograniczać jedzenie są też ludzie bardzo szczupli i to tez jest problem (choćby z kupnem ciuchów)

Peritol trochę pomaga, wzmaga łaknienie choć jak piszesz jesz dużo to Ci nie potrzebne ;) ja musiałam brać bo apetytu nie miałam, jeść nie lubię (moja mama i siostra też widać takie geny) wiec i chuda zawsze byłam, na szczęście po ciąży trochę mi zostało i pielęgnuje jak skarb :D głupimi komentarzami sie nie przejmuj, nie każdy ma nadwagę i musi ograniczać jedzenie są też ludzie bardzo szczupli i to tez jest problem (choćby z kupnem ciuchów)

Gość TARCZYCĘ sprawdź
to jeśli wyniki będą ok, urodzisz kolejne dziecko i w wieku 40 lat będziesz nadal ważyć 50 kg - będziemy dumać co dalej;) na razie to normalka jeśli zawsze tyle ważyłaś, no chyba, że coś jest jednak nie tak i wykażą to badania

Gość TARCZYCĘ sprawdź
to napisz jak wyniki:) każda kobieta zwłaszcza po ciąży powinna sprawdzić sobie jak tarczyca (TSH) u niej TSH powinnaś mieć 1

TARCZYCĘ sprawdź - moja mama po dwójce dzieci w wieku 56 lat waży 49-50 kg przy wzroście 163cm - jak była młodsza to ok 48 warzyła - dumanie nie pomaga, tarczyca zdrowa. W sumie teraz jest zadowolona bo jej koleżanki z nadwaga mają problemy z sercem, ze stawami - wszytko ma swoje jasne i ciemne strony ;)

jutro pojade :)

Wkurza mnie czasem jak babcia czy ciotka na mnie naskakuja "czemu nic nie jesz" itd ale ja jem i nawet to widza przy jakis uroczystosciach rodzinnych i nie moga uwiezyc. Mysla ze w domu sie glodze..

Gość TARCZYCĘ sprawdź
moja mama znowu waży 58 kg przy 172 cm wzrostu, a w styczniu kończy 55 lat;) również urodziła dwoje dzieci ja sama po urodzeniu dwójki dzieci nadal ważę 50 kg przy 169 cm wzrostu, a mam prawie 34 lata więc to dla mnie żadne halo i dlatego napisałam autorce by nie martwiła się zwłaszcza jeśli to jest jej normalna waga;)

mam 173 cm wzrostu i waze 50kg. Mam 2 letnie dziecko. Jem duzo i to co lubie: slodycze, chipsy, pizza, makarony, sosy serowe, camemberty panierowane itd. A mimo to nie moge przytyc... Maz niby w zartach mowi "ze same kosci przytula".. GUJ,JUZ WYOBRAZAM SOBIE JAKBYS WYGLADALA PO PRZYTYCIU NA TAKIM ZARCIU,GALARETA JAK SIE PATRZY HAHAHAHA nie mogłam sie powstrzymac:D ja mam 173 i mam 59kg i tez jestem szczupla,mam specjalna "dietę" i przybylo juz mi 2 kg

saleminkaa8 nie umiesz sie pogodzic ze nie kazdy musi byc na diecie zeby nie byc grubaska?

Gość lizaaakchcem
mam tak samo tyle ze od dziecka jestem chudzina... a wszystkie badania ok po prostu taka przepiana materii... teraz jestem w ciazy myslałam ze cos wiecej przytyje i nawet liczyłam ze co nieco mi zostanie a tu klops na finiszu jestem i wszystko przpszło w brzuszek waze 55 kg rece i nogi praktycznie skora i kosci :(

Gość ezxdfvghtjkhgrf
Zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja z kolei mam 172 cm i 86 kg :(:(:( Jedyne pocieszenie to figura klepsydry więc mam widoczną talię ale z kolei za duże piersi i biodra. Choć Mąż ponoć nie narzeka :P Ale marzę by ważyć z 20 kg mniej hehehe

Gość tak tez bylo.
Kochana autorko usmiecham sie pod nosem jak Cie czytam, dlatego ze przypominaja mi sie moje czasy.Cale zycie bylam chudzina i tak jak Ty jadlam wszystko co chcialam i ile chcialam i nawet grama nie tylam.Przy wzroscie 167 cm cale zycie jako dorosla wazylam 46 kg.Wyszlam zamaz, urodzilam dziecko i waga po ciazy taka sama.Moje badania byly zawsze idealne.Nigdy niie mialam problemow zdrowotnych.Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy w wieku 35 lat zaczelam troszke tyc.Dostalam sliczny tylek i piekne uda.Piersi mialam zawsze ladne i duze.Teraz mam 45 lat wygladam 10 lat mlodziej.Nie mam zmarszczek, piekne jedrne cialo.Przy tym samym wzroscie waze 54 kg.Uwazam ze mam idealne wymiary 90/66/89 Kolezanki ze studiow mi zazdroszcza a ja jestem szczesliwa bo nadal wychodzac z nimi na kawe moge jesc lody i ciastka z kremem.Dlatego to co teraz uwazasz za problem pozniej bedzie Twoim walorem.Teraz zdobi Cie mlodosc. pozniej bedzie Cie zoibila piekna figura bez zwalow tluszczu.Ciesz sie tym bo masz wielkie szczescie ze masz takie geny.Pozdrawiam i zycze Ci duzo usmiechu a wtedy bedziesz zawsze piekna:)

Gość tez sprzedaje,tez kupuje
ja tak samo 173. 50kg, po ciazy waga wrocila do 50kg.

Gość o masakraa no nie
ja mam to samo:)))) mam 174cm wzrostu i moja waga to 49kg:))) Rowniez mam 2 letnie dziecko i 25 lat ;) Przytyjemy z wiekiem;)

Gość chuda nie chuda
ja waże 40-42 kg przy 162 i badania w normie, też po dziecku nic się nie zmieniło, chyba niektórzy już tak mają. Zawsze można się wybrać do jakiegoś specjalisty, internista powinien polecić, zagadaj przy okazji badań, ponoć dieta powinna być zależna od grupy krwi... Na pewno radzę zrezygnować z syfnego żarcia, czipsy na bank Ci na zdrowie nie wyjdą, tu nie chodzi tylko o tłuszczyk, bo zamiast niego możesz sobie wyhodować nowotwór, dbaj o siebie, pozdrawiam

Gość :p:p:p:p:p:p:p
tak tez bylo. - dziekuję Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa :)

Gość :p:p:p:p:p:p:p
tak tez bylo. - dziekuję Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa :) chudzina :)

Gość spoko loko
Ja ważę 50 kg przy 170 cm wzrostu, jestem chuda i to bardzo. Lata nienawidzę bo muszę pokazywać wtedy swoje kości... Mam tez problem z ubraniami, zeby dobrac sobie odpowiednie spoodnie itd.

Gość gość
Ja zakupiłem specyfik largomass. Znajomy mi polecił, gdyż udało się jemu przytyć 8 kg w dwa miesiące. Ja osobiście jestem na +4 kg w niecały miesiąc.

Gość gość
170 wzrostu i 42 kg wagi help me co robic??