Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwadrat obły

Gotówka jako prezent pod choinkę.

Polecane posty

Gość kwadrat obły

Durny pomysł, ale w tym roku jedyny, jaki mi przychodzi do głowy...:( Moje córki to 17 i 22 lata. Nie mam pomysłu, co im kupić, myslałam nad kosmetykami a wiem,że one wolą ciuchy. Ciuchy one same wola sobie wybrac, no, wierze. W tym roku sama robię świeta, mąż będzie na samą Wigilię, córcia starsza tez przyjedzie na gotowe. Wiem,ze mają Sylwestrowe plany, chcą jechać do Zakopca na narty i pieniążki im by sie bardziej przydały! Zawsze robiliśmy im prezenty niespodzianki, to takie fajne, gdy otwieraja prezenty na Wigilię... ale zamiast kolejnej spiralki do oczu, piżamy ucieszą sie kaską? Pytanie moje skierowane do Was? Dostajecie kasę pod choinkę?

Gość eeeeeeeeeeex
kup im wibratory, Ty pewnie masz wibrator a one nie mają

Gość ambrella
ja jako dziecko nienawidziłam dostawać pieniędzy, może to i dziwne ale lubiłam zawsze niespodzianki, prezenty, cieszyła mnie świadomość, że ktoś dał mi coś od serca. Ale czasy się zmieniły, tym bardziej, że dziewczyny mają plany na wyjazd. Moim zdaniem powinnaś dać im tę kaskę w ładnej, świąecznej oprawie (spakuj ją np w 5 pudełek -- od największego do najmniejszego, niech mają trochę radochy:P) :) I dokup mi jakoś drobiazg, nie wiem, jakiś błyszczyk, fajny tusz do rzęs czy coś w tym stylu :)

Gość kwadrat obły
Jesteśmy tak bardzo ze sobą zżyte, że ja im pożyczam mój wibrator.

Gość no jasne że tak
:) ja co roku dostaje od babci czekolade "z zawartością" :) babcia odkleja delikatnie papierek, wkłada stówe, zakleja i wręcza mi mówiąc ostrożnie rozpakuj :)

Gość lu ne
ucieszą się na pewno, lepsze to niż nietrafione prezenty, dobrym pomysłem jest też (jeśli nie chcesz żeby wydały na jakieś śmieci) bon podarunkowy z jakiegoś sklepu, np. reserved ma bony za 50zł, 100zł,200zł i ja kupuję często dla siostry bo ona zawsze sobie jakiś ciuch kupi a samą kasę jak dostaje to przetraci na knajpy

Gość kwadrat obły
Dzięku Wam za te wpisy. Bo ja jestem taka przeciwniczką dawania kasy...:( Ale wiem,ze jak kupie im prezenty to, niestety, nie wspomoge groszem, bo mnie nie stać:) Zatem może dobre rozwiązanie: czekolada- spiralka do oczu i...papierek!

Gość kwadrat obły
U mnie nie ma takich markowych sklepów, zatem bony odpadają:( Ale tak zrobie- dam kaskę.

Gość trutuylik
autorko tematu, kase to one same zarobią za bara bara