Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no nooooooooooooooooo

Ta blondiii ładna jest

Polecane posty

Dzięki :) ale dziś to już tylko formalność, bo wyniki mi złe wyszły wczoraj :D:D

Gość ta blonii sama do siebie pisze
co za dno

miła atmosfera na kafe już od rana :O no oby, oby! :D:D biegam już po lekarzach i biegam i czas to zakończyć.

jaka ty jestes zalosna :D pewnie katoliczka, maciora w dodatku. ludzie jestescie, zwykli, nudni i nie macie duszy. i ta wasza ortografia razem z wami zgnije i tyle z niej bedzie.

ale ja jedna zdaje sie praktykuje magie... kiedys nawet z policji dostalam kartke, ze ktos na mnie doniosl. a dlatego, poniewaz napisalam mu ze rzuce na niego urok. ludzie maja jednak zryte berety i to moherowe :o

i nie katoliczka ani nie maciora. cos ci nie wychdzi dogryzanie mi, nie masz argumentow. mam na tyle dobrze, ze nie musze cie obrazac, stwierdzam tylko fakty:D polonistka, zgadza sie:)

i wiem kto to byl, taki Kuba (najgorsze imie jakie moze byc). a potem dzwonil do mnie udajac demona z kumplami hahahaha i juz nic mi zrobic nie mogl bo powiedzialam, ze bilingi mam :)

nie zmyslam, tak bylo zreszta kiedys na kafe wstawilam foty wezwania na policje i wypisu ze szpitala po probie samobojczej, dzialo sie... moj eks Sang niezle mnie urzadzil, ale teraz rozmawiamy... Eh ciagnie mnie do niego, ciagnie. niebywala osobowosc, dla wielu dziwak, dla mnie marzenie.

dobra nie chwal sie i ukroc wyobraznie, bo to jest zalosne. z reguly nie uzywam tego slowa, ale teraz nic innego mi do glowy nie przychodzi:O wstyd mi za takie zjeby genetyczne, reprezentujace moj rocznik.

kiedy bylismy razem, to zdawalo sie jakoby w innym swiecie zupelnie trwalismy oddaleni od chamskich oczu plebsu. piekne czasy, magiczne. mimo, ze jestem z innym, on zawsze czastke mojej duszy bedzie mial na wlasnosc, tak wlasnie jak chcial :)

on mial czarne sciany w pokoju, ciezko bylo sie umalowac ;) teraz ma inne, choc w jego nowym mieszkaniu nie bylam... fajny byl nasz ostatni sylwester, sami we dwoje, a niczego ani tym bardziej nikogo nam nie brakowalo. tylko my, uczucia, emocje, czerwone wino i psycho... bylo pieknie.

Taaa...juz mnie prawdazawszeciezaboli zglaszala scerrny miala, potem NOKS i jakos policjantow ani widu ani slychu😴 duzo szczekaja; ]

hahahahha uśmiałam się po pachy nox,jak na komisariat wejdziesz to odrazu powiedzą ze cos z toba nie haloo i kaftan moja droga :-D