Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaniaaniaania-

Drogie Mamy Czy katarek jest

Polecane posty

Gość aniaaniaaniaania-

przeciwskazaniem by wychodzić na dwór? Córkę męczy od 4 dni katarek,cieknie woda z noska Przedwczoraj wydawało mi sie że ta przypadłość ustąpiła i zabrałam dziecko na spacer jednak na drugi dzień znowu to samo-nie wychodzimy już drugi dzień ,choć pogoda na zewnątrz piękna,błękitne niebo słonko świeci temp.4stopnie Jak postępować-wychodzić czy nie?

jak najbardziej wychodzic..... dziecku lepiej sie wtedy oddycha . no chyba ze ma goraczke to lepiej w domu siedziec.

mrozów w sumie nie ma, wiec trochę wentylacji młodej nie zaszkodzi

Nie jest zadnym przeciwwskazaniem, nawet lepiej jest z katarem wychodzić niż ciągle siedzieć w zamkniętym pomieszczeniu. Dziwię sie że po samej sobie tego nie widzisz :o

z katarem jak najbardziej wychodzić. świerze powietrze pomaga i udrażnia drogi oddechowe. mój mały jak ma katar a wychodzimy na dwór to na zewnątrz i nie cieknie z noska i odtyka się nos jak jest zatkany. zwłaszcza przy takiej ładnej pogodzie

Gość aniaaniaaniaania-
saleminkaa8 właśnie mam podobne odczucia że mróz jak najbardziej wskazany bo mroźne powietrze jest zdrowe Ja mieszkam we wrocławiu tu stale jest wilgotno jak lekko wieje to przy tem.4 to jest ziąb Zastanawiam się bo zauważyłam że jak przedwczoraj wyszłyśmy na godzinę to spowrotem kataru dostała...

jak jest mróz to jest suche powietrze i sucho w nosku, a wilgoć łagodzi dolegliwości - moze z tej strony spróbuj zrozumieć owszem mróż zabija niby zarazki, ale jak już jesteście chorzy to nic was nie dopadnie, no chyba, ze jelitówka