Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanfaraa

okres sie spoznia, dziwne objawy

Polecane posty

Gość fanfaraa

Okres mi sie spoznia, co prawda 1 dzien ale zawsze mialam regularny. do tego nic mnie nie boli, piersi mam niebolace i w ogole nie nabrzmiale...zadnych bolow w podbrzuszu itp. czy ktoras tak miala w ciazy? ze nic jej nie bolalo, okres sie spoznial ale zadnych innych objawow?

Gość no ro to
no ja miałam tak -2 ciąże i dwa razy jedynym objawem był brak okresu.

nie ma ciazy bez objawow,moga wystepowac poźniej/wczesniej-nei ma reguly ALE PO CO SIE NAKRECASZ ?????????????????? nie masz kilku zl na test czy co ? pieluchy sa drozsze

Gość Po pierwsze to
okres ci się nie spóźnia.Po drugie to że miałaś zawsze te przykładowe 28 dni cyklu nie znaczy że teraz nie możesz mieć 30.Owulacja mogła się przesunąć i puźniejszse krwawienie gotowe

Ja tak miałam w ciąży, poprostu okres się spóźniał i czułam, że go nie dostane od razu zrobiłam test i miałam 2 kreski. Teraz mam 19miesięcznego syna :))) zrób test i jak bedzie neg. to napij się piwa lub wina, to rozluźnia i rozrzedza krew, może wtedy kurek się odkręci...

Gość fanfaraa
Dziewczyny zrobilam 2 testy, jeden w dniu spodziewanego okresu, drugi 1 dzien po, oba wyszly negatywnie. Ale zmierzylam temp i mam podwyzszona:(

Gość no ro to
a temp. mierzysz stale czy tylko teraz tak jednorazowo?

Gość fanfaraa
teraz zmierzylam tylko raz....wiem ze powinno sie jakis czas mierzyc. ale dopiero 2 dni sie okres spoznia, dzisiaj zmierzylam temp.

Gość no ro to
jednorazowy pomiar o niczym nie świadczy. Podwyższona temp. może być od czegokolwiek. A mierzyłaś ją o jakiej porze?

Gość fanfaraa
jakas godzine temu....

temperatura teraz na nic się nie zda, bo trzeba dłuższej obserwacji, o jednakowej godzinie kilka bądz kilkanaście dni a najlepiej z 1-2 cykle, żeby móc się na tym wspierać. Przerabiałam to jak planowałam ciążę... ja w chwilach zwątpienia i schizy... ide na piwko lub dwa z koleżankami albo trzaśniemy winko i przeważnie następnego dnia mam już okres :) może spróbuj :)

wrzuć na luz bo stres też teraz może blokować okres, robiłaś dwa testy i były negatywne wiec nic tylko czekać na @ :)

Gość fanfaraa
chyba tak wlasnie zrobie. Wiem ze 1 dzien to nie tragedia tylko ze sytuacja jest wyjatkowa bo rozeszlam sie z tym chlopakiem i same rozumiecie...bylaby to totalna katastrofa dlatego tak troche schizuje...

Gość no ro to
temperaturę mierzy się z samego rana, codziennie o tej samej porze jeszcze przed wstaniem z łóżka. Więc twój pomiar jest nic nie warty. Czasem zwyczajna aktywność fizyczna podnosi temperaturę.

ja to tłumacze stresem, jeszcze jak faktycznie się z nim rozstałaś to wszystko wyjaśnia. Wyluzuj, trzymam kciuki. Po raz pierwszy bedziesz cieszyła się, że cię brzuch boli, ja tak raz miałam jeszcze w technikum... co to była za radość, pamietam jak by to wczoraj było. Pozdrowionka

Gość fanfaraa
dzieki Ununia za slowa otuchy:)