Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

tatuaże u dziewczyn

Polecane posty

Gość pomozcie prosze....
a ty masz tatuaż na siurku?

Gość ladaco jest z wami
tatuaży brak

nie wiem, jak on u Ciebie wygląda, ale widziałem kiedyś na plaży dziewczynę, która miała tatuaż też na pośladku ( była w stringach) i wyglądał zajebiście.

ja mam. na pośladku, na plecach i "tam". dwa miałam zanim się poznałam z mężem, nie miał nic przeciwko :) kolejny sobie robiłam jak byliśmy już razem. on też ma (zrobił jak już się znaliśmy), ale jeden na łydce i niedawno na nadgarstkach zrobił sobie imiona moje i synka:) chyba woli te u mnie, bo sam nie myśli o kolejnym, a mnie namawia na jakiś na stopie :)

fajne miejsca. Na stopie też jest bardzo seksowny. Czym się kierujesz w doborze miejsc na te tatuaże?

niestety tym, że zawsze mogę je zakryć ;) ja lubię swoje tattoo, ale nie muszę wszystkim ich pokazywać! jednak żyjemy w tak zacofanym kraju, że czasami np. pracodawcy sobie nie życzą widocznych tattoo, więc wolę nie mieć na całym przedramieniu (chociaż mi się podoba). może za 5 lat... ;)

dla mnie pośladki to najbardziej pociągające miejsca na ciele kobiety. Uwielbiam je pieścić. Nie wiem, jak to jest u Waszych facetów. Dlaczego w sumie zdecydowałyście się na tatuaże w takich intymnych miejscach?

rudamana: na pośladkach dobrze zrobiony tatuaż wygląda naprawdę zajebiście. Lepiej, niż na ramieniu, ale to kwestia indywidualna.

każdy robi gdzie uważa za stosowne, myślę, że to bardzo indywidualna sprawa! to jak twoim fetyszem są pośladki, to zafunduj dziewczynie (partnerce) tattoo na pośladku święta, jeśli lubi oczywiście :)

no właśnie ona nie przepada za tym. Gdyby lubiła, to już dawno miałaby parę. A ma świetny tyłek, więc na pewno wyglądałby fantastycznie. Mogę spytać, co masz na swoim pośladku?

Gość klodia_klodia
mam na nadgarstku:) uwielbiam go to jest napis teraz myślę o jeszcze jednym na żebrach albo plecach też napis... mąż stanowczo się nie zgadza... sam nie ma... a otoczenie hmmm mama byla w szoku pokazałam na jej urodzinach babcia i ciocia stwierdzily ze super ... w pracy wszystkim sie podobal tylko jedna babka stwierdziła ze wyglądam jakby mnie w obozie koncentracyjnym oznaczyli:P ale lubię ją i wiem, że nie miała nic zlego na myśli... klienci zawsze pytają co oznacza ... zawsze mówię, ze tajemnica :D

Gość PannaLL
Następny zboczek, który zamiast zająć się swoją dziewczyną (o ile ją ma) to podnieca się opisami tatuaży na tyłkach obcych dziewczyn:-O

pannaL: nie podniecam, tylko pytam. Zresztą już pisałem, że widziałem na plaży tatuaż na tyłku jednej laski. Wtedy się podnieciłem. Ale to chyba normalna, zdrowa reakcja. Ona też się podnieca jak widzi fajnego faceta.

w odcieniach szarości. a jak robi kulturalnie, to niech tam się podnieca :) gdzie nie wejdziesz, to tylko jakieś świńskie odzywki, a 25 latek, chociaż grzeczny :)*

rudamama: jakbyś mi przesłała zdjęcie swojego tyłka, to bym się podniecił. A tak to tylko sobie piszemy i tyle. Ja nie lubię kolorowych i bałem się że ten smok kolorowy. Ale taki jest ok. Ja raczej swojej dziewczyny do tatuaży nie namówię. Zresztą zwykle to Wy same chcecie...

hi, hi, hi... no nie wiem ;) tattoo, może i o.k., ale tyłek nie jestem pewna czy wystarczająco sexi :) :) :)

może skromna jesteś. Mi w zupełności wystarcza ten mojej. Tatuaże u dziewczyn też dobrze wyglądają na stopie. Co o tym myślisz?

a co do tyłka to wiesz jakie jest kryterium: jeżeli Twój facet nie ma oporów przed całowaniem go, to znaczy, że jest sexi. To dotyczy też wszystkich innych części ciała.