Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa mamusia 28

Manhattan Olsztyn

Polecane posty

Gość nowa mamusia 28

Cześć dziewczyny jestem świeżo upieczoną mamusią , moje maleństwo ma 1, 5 miesiaca. Przeprowadzilismy sie do Olsztyna w miarę szybko , wróciłam do swojego rozmiaru 38 jedyny sklep o jakim słyszałam to Manhattan czy warto tam iśc i pobuszować po sklepach ? czy jest drogo czy można też kupić coś w przystępnej cenie?????? zalezy mi na centrum handlowym bo nie cierpie i nie jest to łatwe latanie po miescie z wózkiem , wchodzenie wciaz do nowych sklepów zimno-ciepło itp......

Gość nowa mamusia 28
up

Gość olabola
W Olsztynie jest Galeria Alfa.... wystarczy poszukać w necie adresów....

Gość z olsztyna.
alfa jest najlepsza, w dukacie jest teraz C&A manhattan to chłam

Gość jdhfhd
manhattan to 99,9% szajsu i 0,1% czegoś konkretnego. Niby nic ciekawego, ale zawsze tą jedną bluzkę, marynarkę, spodnie uda się wyłapać. Ale faktycznie lepiej w alfie.

Gość hvmjolka
po co chcesz zabierac 1,5 miesięczne dziecko do centrum handlowego ??? niech się maluszek bakterii nawdycha, na zdrowie niewietrzone pomieszczenia, syf , a codziennie przewija się tam kilka tys. ludzi

Gość abcas
W Manhattanie szais??????!!!! Yyyyy. Jakoś robię zakupy w Manhattanie i jest duże lepszy wybór niż w Alfie, w Alfie same sieciowki, jasne że można dostać i w alfie ciekawe rzeczy ale ja wolę Manhattan bo naprawdę ciekawe i ładne mają ubrania, ale każdy chodzi tam gdzie lubi, ale ja lubię Manhattan bo duży i ciekawy wybór zarówno dla pań jak i panów. Wybór zależy od ciebie, ja wybrałam Manhattan.

Gość gość
Galeria na prowincji? :D Hahaha! Przyjedz do Krakowa, tu sa normalne, fajne sklepy. Nie mowie o byle jakich sieciowkach, mowie o sklepach z dusza :D

Gość gość
Ja lubię Manhattan, duży wybór, choć fakt parking nie ciekawy, choć z tego co słyszałam to ma się zmienić na lepsze, ostatnio będąc zauważyłam ocieplenie zrobione i klimatyzacja też chłodzi, odrazu inaczej.Parking do roboty,bo moje koleżanki przyjeżdżają samochodem i trochę narzekaja na ten parking,bo mają dalej niż ja.Ogólnie ok.Mam blisko,5 minut od domu więc na zakupy na Manhattan chodzę i jestem zadowolona.