Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojest ?

spóznia mi się okres , czy jestemw ciązy ?

Polecane posty

Gość cojest ?

prosze o pomocc .. współżyłam 5 listopada , były to dni nie płodne , liczę sobie bo mam równo co 28 dni .. dostałam okres 8 listopada .. wiec nie powinnam być w ciązy .. ale w grudniu powinien być 5 .. a jest 13 ; / co mam robić .. czy to moze być przez stres . ? bo nie mam innych objawów jak mdłosci , bol piersi czy coss . ; /

Gość zrób testtttt
bo nie wróżki:O

Gość Szymuś
Będziesz miała bliźniaki.

Gość Verdis
A może po prostu to przez stres albo byłaś przeziębiona.. są różne czynniki tego, że okres się opóźnia.. jeśli istnieje taka możliwość że jesteś w ciąży to zrób test będzie Ci łatwiej. Ja zrobiłam test 2 dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywny a i tak przez kolejne 5 dni nie dostałam okresu dopiero potem więc wrzuć na luz. A jak zrobisz test to daj znać :]

witam Was a ja kochałam sie z chlopakiem w 18 i 19 dzien cylku, niestety bez zabezpieczenia...a dzieciątka jeszcze nie chcemy, ale długo Go nie było, był w delegacji chcieliśmy sie sobą nacieszyć, wg moich wyliczeń to były dni bezpłodne.....jednak zazwyczaj moje cylke trwały 29 dni, ale ostatni trwał 33, i dziś powinnam dostać okres wg tych 29 dni i tutaj moje pytanie, czy możliwe, że może sie spóźnić znów np o tyle samo??? jeśli chodzi o przyczyny to oprócz ciąży, krązy mi po głowie to, że ostatnio baaaaardzo pokłóciłam sie ze swoim tatą, a wcześniej kiedy własnie cylk miał 33 dni bardzo pokłóciłam sie z ukochanym i bardzo to przezyłam, no i troszke jestem teraz zaziębiona. Prosze o jakąś odpowiedź.

Gość cojest ?
chciałam to zrobić w styczniu jak nie bede miała okresu w grudniu . , jak zrobie odrazu dam znaać ; d

Gość cojest ?
test negatywny . ; ))))))))))

Gość Verdis
a okres przyszedł ;)?

Gość bialamasajka
A jesteś pewna na 100% kiedy masz dni płodne i niepłodne? Mimo, że możesz mieć cykle regularne, w trakcie coś się może w końcu przesunąć. I wpadka murowana. Jak już idziesz tą drogą to zacznij sobie mierzyć temperturę i robić wykresy. Jak nie umiesz tego robić, to dobre są mikroskopy owulacyjne czy też komputery cyklu