Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślami pod choinką

CZY UCIESZYLIBYŚCIE SIĘ Z TAKIEGO PREZENTU???

Polecane posty

Gość myślami pod choinką

Wszystkim PAROM: mamie i tacie teściowej i teściowi siostrze i szwagrowi szwagrowi i jego żonie Każda para dostanie wspólny prezent - pudełko własnoręcznie upieczonych ciasteczek (w pięknym pudełku) i 2 vouchery do kina.

Gość kiziamyzia 29
bardzo oryginalnie :) pewnie że tak!

Gość Asadasadadasaaa
Ciastka na twoch oczych bym rozkruszyla i wysypala na dywan i jeszcze je wdeptala a bilety bym podarla. Smieciowate prezenty :-O

Gość kiziamyzia 29
a powiedz mi te vouchery to gdzie kupiłaś. na jakiej to jest zasadzie. sami wybierają film i godzinę?

Gość iwikonka
bardzo fajny prezent.. :)

Gość Pani Anna
Ja bym sie ucieszyla ze zrobilas cos wlasnorecznie, ale do kina nie lubie chodzic. Ale raczej tak

Gość fajny pomysł podoba mi sie
:) taki od serca

Gość myślami pod choinką
No właśnie nie wiem czy oryginalnie. Bo to taki "gotowiec". Ciastka upiekę czekoladowe i cynamonowe z bakaliami. Każdej parze zapakuję w piękne pudełko a do tego koperta z 2 biletami do kina na dowolny seans. Nie chcę, by wyszło bezosobowo. Bo zazwyczaj to kupuje się prezenty specjalnie dla danej osoby. Trzeba się nagłowić co kupić. Co się będzie podobało. Czego ktoś potrzebuje. Z czego się będzie cieszył... A ja tu na taką łatwiznę idę. :P Ale mam ograniczony budżet. A za 8 voucherów (na 4 pary) i tak puszczę ze 200 zł. A muszę jeszcze prezenty kupić dzieciom w rodzinie (sztuk TRZY) i mężowi.

Gość myślami pod choinką
Vouchery w kinie HELIOS. Są ważne na 6 miesięcy. Na jaki film sobie wybiorą. Tylko bilety nie są ważne na 3D. Ale na normalne filmy. U mnie siostra z mężem i mama z tatą często chodzą do kina. Szwagier z żoną owszem chodzi ale 2-3 razy do roku. Teściowa z teściem chodzą głównie z wnukami na bajki więc może tym razem będą mieli okazję pójść na "randkę" sami. :)

Prezent świetny:) Niekolejne kapcie, skarpety itp Bardzo ciężko trafić w gust i potrzeby osoby obdarowywanej A TWój prezent nie dość że oryginalny to i smakowity:)

Gość dfggdhfgjghk
a kto tearz chodzi do kina jak graja same badziwie?

Gość myślami pod choinką
Ja chodzę. Przynajmniej raz w miesiącu. :) I co roku zaliczam noc oskarową (noc filmowa, gdzie wyświetlają 4-5 filmów nagrodzonych tegorocznym wyróżnieniem). W październiku byłam na nocy horrorów ale filmy były strasznie słabe (krzyk 4, pozwól mi wejść, dom snów i naznaczony) i same dzieciaki na sali (gimnazjum i liceum). Straszne bydło robili więc już więcej nie pójdę na horrory. :O

Gość myślami pod choinką
No ale ja w ogóle lubię gdzieś wyjść posiedzieć. I nie mówię tu o knajpach. W sobotę idę na koncert Kapeli Brodów. Będą grać na zapomnianych instrumentach i śpiewać średniowieczne kolędy i pastorałki, których nikt już nie śpiewa. A w piątek (23.12) idę z mężem do kościoła posłuchać występu chóru. Celebracja Bożego Narodzenia - również kolędy i pastorałki. Chociaż oboje jesteśmy niepraktykujący. :P

Gość taka jedna po 40 ;)
Fajny pomysł :) jeśli jeszcze opakowanie będzie staranne to super:)

bardzo fajny, lubię takie ciasteczka więc na pewno bym się cieszyła !!