Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gagita

Obgadywalnia

Polecane posty

Gość zezowata baba
nie wiem jak można takie gówno słuchać

Gagita heheh najlepsy był moj wujek,ożenił sie z ciocia i powiedział ze gdzie tam na chwile wychodzi,pojechał z kumplami nad zalew (jakis kilometr od domu) i siedział tam 2 tygodnie,co z tego najlepsze pisał jej codziennie listy hahahaha

Gość zezowata baba
może po prostu nie jestem tak stara jak wy wy należycie do pokolenia popierdoleńców co przez ćpanie słuch i rozum stracili

zezowata baba ej mam 20 lat więc stara nie jestem,poprostu mam gust,lubie słuchac muzyki z przekazem,która jest poprostu mądra,daje do myslenia a nie łupucupu łupucupu benc benc hehehe

O bardzo ładna wypowiedź ale wolę być stara i pierdolnięta niż mloda i niedorozwinięta . Już cię pożegnam .

No to elegancko :) Choinkę będziesz miała w domu ? tak mnie jakoś naszło :)

Gość zezowata baba
żal mi was jesteście naprawdę nierozwinięte ty lukrecjo obrażasz innych bo mają inny gust niż ty

zezowata baba -- idź do Noxeli pogadajcie sobie ten sam klimat no idź idź już sobie .

zezowata baba nie nie obraziłam cię,patrz kto napisał tego posta może po prostu nie jestem tak stara jak wy wy należycie do pokolenia popie**oleńców co przez ćpanie słuch i rozum stracili chyba ty prawda? wiec nie dyskutuj bo się pogrążasz

Gość zezowata baba
gagita jak ci się coś nie podoba to sama wypierdalaj stąd

Jakąś taką malutką pewnie , już mi się nie podobają na pół mieszkania ,taką też mam ale jej nie wyciągam :) ja w tym roku to tak sceptycznie do tych świąt , pisałam ci kiedyś mama mi niedawno zmarla i tak dziwnie że jej nie będzie ...

Gość zezowata baba
lukrecja sama się pogrążasz naprawdę żal mi ciebie i twego popierdolonego gustu

zezowata baba--- zrób sobie dziecko temat swój , to nie jest trudne , zobacz na górze w w takim pasku znaczków jest : Dodaj nowy temat ...

Boska a tego mikro pieska to trzymasz w domu czy w mieszkaniu ? Ładny ma zgryz :)

Gość zezowata baba
współczuje waszym rodzicom chociaż nie pewnie też są debilami w sumie nie daleko pada jabłko od jabłoni

Gagita no widzę widzę,cóź :-D ja musze swoją choinke obmyć z pajeczyn,ale w tym roku smigne gdzie do lasu i przyniosę gałązki na stroiki bo uwielbiam ten zapach, trzymam go w domu cały czas,nie nadaje sie na dwór. To jest straszny leń,po drugie ostatnio nie chce przytyć,je dużo a nie tyje,ząbki ma takie non stop :-D

Mój syn bardzo chciałby psa ale już wiem z doświadczenia że ostatni piesek u mnie w domu bardzo szybko był tylko moim pieskiem :)

Gagita no tak :-D nie ma co przysparzać sobie obowiązków skoro i tak jest już ich wiele,ja tam czasem kogoś wygonie zeby psine wyprowadził ale zazwyczaj to ja wszystko musze koło niego robic(jedzenie spacerki) tak wiec mam wesoło,spadam już bo niedawno wróciłam a muszę coś ugotować,miłego dnia🌼

Boska u mnie mąż w domu siedzi i obiadki gotuje :) a ja w pracy, taki mamy równouprawnienie :)

Gość czaka od norisa
zezowata baba wypierdalaj:classic_cool:🖐️