Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietyka a tyczka

szczupło, szczuplej

Polecane posty

Gość nietyka a tyczka

mam 176 cm i ważę ok. 70 kg, nie jestem jakaś bardzo gruba ale niestety nie jestem też chudzielcem, mam trochę brzuszka i niestety boczki jak wiadomo idą święta i chciałabym się dobrze zaprezentować czeka mnie sporo wizyt w dawno ni widzianej rodzinie podpowiedzcie co mogę założyć, co sobie kupić żeby szczuplej wyglądać, myślałam o leginsach i jakiejś czarnej luźnej tuniczce, tylko niewiem czy to nie będzie zbyt oklepane, pomóżcie

Gość nietyka a tyczka
nikt nic nie doradzi :(

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przede wszystkim body wyszczuplające żeby te boczki i brzuszek wygładzić i spłaszczyć. Napisz czy masz szerokie czy wąskie ramiona, duży, mały biust, długie czy krótkie nogi, zgrabne czy wolisz je ukryć?

Gość no no nooooooooooooooooo
daj fote to cos doradze

Gość nietyka a tyczka
body oczywiście mam nogi mogę pokazać (zwłaszcza w rajstopach albo leginsach), biust mam średni, napewno nie jestem deską, ramiona mam niestety dość szerokie

Gość aguśka;)
ja polecam leginsy jakiś przylegający top i na to taki dłuższy rozpinany sweter tylko nie zapinaj guzików. Rozpiety sweter genialnie maskuje boczki

Gość nietyka a tyczka
dzięki ale przylegający top i leginsy to raczej nie dla mnie, sweterek musiałby być zapięty i oczywiście luźny, unikam ubrań, które mnie opinją

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to dokładnie tak jak ja :) więc tak: - żeby dodać proporcji, musisz optycznie powiększyć biust i zawęzić, a przynajmniej nie poszerzać ramion. Do tego będą Ci potrzebne: Bluzka z dekoltem w serek (wydłuża szyję, co optycznie zawęża ramiona, poza tym podkreśla biust) Bluzka/sukienka powinna mieć na biuście marszczenia/odcięcie pod biustem Koniecznie zaznaczona talia (1.wyszczuplenie 2.podkreślenie biustu) Na dół spódnica prosta nad kolana lub odpowiednio dobrana ołówkowa (albo sukienka z takim dołem), lub jeśli leginsy/rajstopy to na górę tunika Z WCIĘCIEM lub dłuższa bluzka, lub zwykła wcięta góra (jak wyżej) i jakaś spódniczka :)