Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Kasa dla Grecji - tak czy nie?

Polecane posty

Gość UPORZĄDKUJE SPRAWY
ja nie jestem wawcia. :-) Nie rozumiem czemu się ciskacie. Wygląda to tak: zakładacie temat i sie podniecacie we własnym gronie, jak ktoś siądzie i poświeci chwilę czasu, żeby cokolwiek wytłumaczyć to naskakujecie na niego. Nie chcecie zrozumieć, chcecie tylko się wspólnie nakręcać jacy Wy jesteście mądrzy. Nikt nie wie, jaka będzie sytuacja po upadku Grecji. Pewne jest, że będzie dużo ciężej, bo jak poleci Grecja to duża szansa, żę poleci Hiszpania i Włochy, a Włosi to olbrzymia gospodarka. Wszystkie ceny są na złotówki przeliczane poprzez EURO, im lepiej stoi EURO tym lepiej dla nas. CHF czy USD nie przelicza się bezpośrednio na PLN, liczy się tak CHF do EUR do PLN tak samo USD do EUR do PLN. Jak EURO jest słabe to i złotówka traci. Weźcie sobie poczytajcie troszkę o tym na różnych potralach, o Grecji, o rozpadzie EURO. Potem ewnetualnie jak czegoś nie rozumiecie to pytajcie na forum o konkrety.

chce zebyc mi wyjasnil co sie stanie na swiatowych rynkach finansowych jak grecja zbankrutuje a skad ja to kurwa mam wiedziec jako zwykly szary obywatel co sie stanie??

"a skad ja to k**wa mam wiedziec jako zwykly szary obywatel co sie stanie?? " noooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w koncu!!!!!!! doczekalem sie:D i teraz dalej:):):):) 1. , skoro nie wiesz co sie stanie to na jakiej podstawie uwaząsz ze lepiej nie pomoc? 2.i na jakiej podstawie twierdzisz ze ekonomisci ktorzy mówią o poważnych konsekwencjach również dla polski i o zapasci sektora bakowego bo spadnie wiarygodnosc banków itd sie mylla?????? no czekam:D

2.i na jakiej podstawie twierdzisz ze ekonomisci ktorzy mówią o poważnych konsekwencjach również dla polski i o zapasci sektora bakowego bo spadnie wiarygodnosc banków itd sie mylla?????? mowia tak zeby im pomoc?

nie odpowidaj pytaniem na pytanie:P czyli wszyscy ekonomisci są w zmowie i piszą i mówią tak żeby koniecznie pomóc grecji:D kto przekupił tych ekonomistów?:D wawcia zadalem proste pytanie . argument o nieodzyskaniu kasy jest logiczny ale cały czas nie odpowiedzialeś mi dlaczego uważasz że nie trzeba pomagać grecji:D