Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rainboww

co zrobiłybyście?

Polecane posty

Gość rainboww

problem lezy w tym,ze mój chlopak mi mówi o swoich obawach typu: że ja kiedyś przytyje, to jego obsesja a sam jest chudy jak patyk-nigdy mu o tym nie powiedziałam,bo patrzę sercem a on mi ciągle truje i o to sie pokłocilismy,uraził mnie ,wyglądam dobrze, dbam o siebie ,nie ejstem gruba zeby nie było, ale jego przeraza fakt,ze jesli jest sie z kimś na dłuższą metę to przestaje się dbać o siebie i kobieta w szczególności sie zapuszcza:( nie wiem skąd u niego takie wnioski, uraziło mnie to, odbiera mi poczucie pewnosci a chyba nie o to chodzi, jeszcze zebym naprawde byla jakas gruba i nieatrakcyjna, jestem normalną dziewczyną, która dba o siebie , no ręce mi opadły, nie da się jemu wytlumaczyc,że ludzie są więksi np z powodu choroby , uważa ,ze jest to tylko iwyłącznie zasługa wpierdzielania , a jak ja bym kiedys zachorowala? by mnie pewnie zostawił, a w związku nie o to chodzi...mam z nim pogadac? czy spisac na straty? dodam,że jest mi z nim bardzo dobrze,troszy się o mnie,dba...ale te obawy jego no....

Gość mariolkaaaaaaaa144444444
To powiedz mu o swoich obawach z wiązanych z jego obawami.

Gość monia1509
a ile ma lat?? chyba zmartwien nie ma :)

Gość rainboww
29 lat no ja wiem,że chce bym byla taka jaka teraz,zadbana , bo taka mu się podobam ,ale skąd ja mogę wiedziec co bedzie kiedys czy nie zachoruje, czy sie nie roztyje od leków , i co wtedy mnie zostawi? napewno celowo nie zapuszcze się:( ale w ogole nie powinien tak gadac , niby mowi w sposob delikatny,ale jednak...wiem,ze kazdy facet chce miec fajną babkę, ale on mi to juz nie raz mowił, i odbieram to jak byla bym wiecie ,,większa,,